Rezvani презентувала броньований позашляховик на базі Cadillac Escalade

19:10 20.06.2024
Rezvani презентувала броньований позашляховик на базі Cadillac Escalade

Американська компанія Rezvani Motor анонсувала старт виробництва нового брутального позашляховика під назвою Arsenal. Новинка, заснована на базі Cadillac Escalade, коштуватиме мінімум $225 000.

Arsenal від Rezvani виглядає дещо скромніше, ніж інші моделі компанії, хоч і досить агресивно. У позашляховика кутасті лінії кузова з масивною передньою частиною у стилі Ram 1500 TRX, 22-дюймові колеса взуті в 35-дюймові «зубасті» шини та унікальні задні двері. Також оригінально виглядає бічне скління.

Салон нового позашляховика може бути семи чи восьмимісним. Оснащення він запозичив від донора. Окрім стандартної версії моделі Rezvani пропонує захищений варіант Military Edition. Він включає куленепробивне скло, композитну броню рівня В6 для захисту від стрілецької зброї (витримує обстріл з гвинтівки AR15 і AK47), посилену підвіску, систему нічного бачення, димову завісу, а також електрошокери на дверних ручках і перцевий балончик.

Arsenal стандартно оснащується 6,2-літровим турбодвигуном V8 потужністю 420 к.с. Також доступний його форсований до 700 к.с. варіант та 3,0-літровий рядний шестициліндровий дизельний турбомотор. Виробництво позашляховика стартує найближчим часом. Його тираж обмежений 100 одиницями, а ціни починаються від 225 тисяч доларів.


Источник: Авто Центр
Фото: Rezvani Motor
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015