Шахраї вже пропонують «послуги» приховування автомобілів від ТЦК

17:36 20.06.2024
Шахраї вже пропонують «послуги» приховування автомобілів від ТЦК

«Бігунки» у Сервісних центрах МВС пропонують послуги зі швидкого отримання посвідчень водія та зняття автомобілів з військового обліку. З такою діяльністю бореться Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції продовжують протидіяти корупційним схемам у територіальних сервісних центрах МВС. Протидіють незаконним отриманням посвідчень водія та зняттю автомобілів з військового обліку.

Так, у столиці поліцейські викрили киянина, який пропонував охочим отримати посвідчення водія без навчання в автошколі та проблем на іспитах.

Інший мешканець столиці за 15 000 гривень обіцяв домовитись з працівниками ТЦК про зняття автомобіля з військового обліку та допомогти перереєструвати авто у ТСЦ. Щоправда, виявилось, що зловмисник просто надав адміністраторам ТСЦ фальшиві довідки.

Крім цього, під час документування протиправної діяльності «бігунка» було встановлено ще і його спільника - адміністратора територіально сервісного центру.

Схему з перереєстрації автомобілів з метою приховування їх від ТЦК намагався провернути мешканець Вінницької області. Він, використовуючи підроблені довідки про перебування авто на військовому обліку, допомагав перереєстровувати транспортний засіб з підприємств на фізичних осіб.

У Запоріжжі затримали чоловіка, який, прикриваючись уявними знайомствами у ТСЦ, обіцяв допомогти здати теоретичний і практичний іспити з водіння.

Мешканець Миколаєва взяв 21 тисячу гривень за допомогу у нібито проходженні навчання в автошколі та здачі іспитів у місцевому Сервісному центрі. Під час отримання грошей його затримали.


Источник: 24tv.ua
Фото: ДВБ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015