У МВС розповіли, як зробити вибракування неліквідного автомобіля

14:35 20.06.2024
У МВС розповіли, як зробити вибракування неліквідного автомобіля

З початку року в Україні різко збільшилася кількість запитів на вибракування автомобілів і з кожним місяцем їхнє число зростає. Якщо у січні українці зняли з реєстрації 1690 авто, то у травні їх число досягло 5877 одиниць. Загалом за п'ять місяців цього року українці вибракували 17 тисяч транспортних засобів.

У зв'язку з цим у Головному сервісному центрі МВС вирішили нагадати, як зняти з реєстрації пошкоджений чи знищений транспортний засіб, що нагадує металобрухт та не підлягає відновленню. Процедура досить проста і на проходження не знадобиться багато часу. Перше, що потрібно зробити, звернутися до сервісного центру МВС.

З собою власник автомобіля, який планують зняти з реєстрації, повинен мати пакет документів. А саме:

Варто зазначити, що послуга з вибракування транспортного засобу є безоплатною і надається протягом робочого дня з моменту подання документів. Після її проведення поновити реєстрацію цієї машини можна буде лише за рішенням суду. Провести вибракування можна будь-якого транспортного засобу, який неможливо використовувати, за винятком тих, що перебувають у розшуку або під арештом.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015