Новий CITROEN C3 Aircross готується до світового дебюту

12:00 18.06.2024
Новий CITROEN C3 Aircross готується до світового дебюту

Уже 19-го червня о 14:00 за київським часом усі поціновувачі та шанувальники CITROEN зможуть зустріти найбільш очікувану новинку бренду - абсолютно новий CITROEN C3 Aircross, який відтепер став 7-місним кросовером. Запрошуємо вас приєднатися до онлайн-прем'єри за посиланням.

Радикально змінивши підхід до ринку компактних кросоверів, Бренд CITROEN також повністю переосмислив власний автомобіль CITROEN C3 Aircross. Відтепер у своєму європейському варіанті, цей абсолютно новий кросовер використовує платформу Smart Car, що вперше в Європі була представлена на моделі CITROEN C3 та дозволяє створювати автомобілі з дуже привабливою ціною.

Серед інших особливостей Нового CITROEN C3 Aircross, варто відзначити нову стилістичну ідентичність Бренду та використання пізнаваного фірмового дизайну як ззовні, так і всередині автомобіля. Новий CITROEN C3 Aircross втілює ідею справжнього SUV-кросовера: він пропонує відчуття захисту та безпеки, міцну конструкцію, легкий доступ в салон, а також динамічний та сучасний стиль. Новий CITROEN C3 Aircross приваблює не лише дизайном, але й своїм просторим салоном: він може бути 5- або навіть 7-місним - дуже рідкісна пропозиція в класі компактних кросоверів!

Більше деталей ви зможете дізнатися безпосередньо під час онлайн-презентації, що відбудеться 19го червня на офіційному YouTUbe каналі бренду CITROEN. Зустрінемось на прем'єрі о 14:00, переходьте за посиланням - та знайомтесь з абсолютно новим CITROEN C3 Aircross одними із перших.

Також, підписуйтесь на новини бренду CITROEN в Україні, аби завжди буду в курсі оновлень бренду та майбутніх новинок для нашого ринку.


Источник: CITROEN
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015