Kimera анонсувала свій третій суперкар

20:23 17.06.2024
Kimera анонсувала свій третій суперкар

Італійська компанія Kimera Automobili анонсувала новий суперкар К39, створений за мотивами легендарного спортивного автомобіля Lancia Rally 037.

Новинка продовжить розвиток теми, розпочатої у рестомодах EVO37 та EVO38. Автомобіль отримає агресивний обвіс із великим заднім антикрилом і буде пофарбований у класичний триколор гоночної команди Martini Racing. Дебют запланований на 22 червня, а на день пізніше болід вирушить підкорювати трасу Pikes Peak International Hill Climb.

Kimera K39 отримає квартет круглих фар, як на знаменитому прототипі. Вся світлотехніка буде світлодіодною. Під капотом розташовуватиметься 2-літровий 4-циліндровий двигун з механічним нагнітачем та турбонаддувом. За попередніми даними новинка буде ще потужнішою за EVO38, в арсеналі якої - 608 к.с. та 580 Нм. Також від свого побратима К39 успадкує спортивну повнопривідну трансмісію.

Крім гоночного боліда в компанії планують пізніше запропонувати всім охочим дорожню версію боліда К39. Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем, а ціна буде шестизначною.

Нагадаємо, що Kimera Automobili з італійського міста Кунео у П'ємонті взялася за відродження легендарної ралійної Lancia Rally 037 у 2021 році.

У створенні рестомода взяв участь один із творців боліда - Клаудіо Ломбарді. У 70-х роках він розробляв мотори для автомобілів Lancia.


Источник: Авто Центр
Фото: Kimera Automobili
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015