Ретростиль і 230 к.с.: представлено найнеочікуваніший Fiat

21:05 11.06.2024
Ретростиль і 230 к.с.: представлено найнеочікуваніший Fiat

Abarth Offshore - це не автомобіль, а катер, який був представлений на шоу Top Marques 2024 в Монако. Ця нестандартна модель була створена на честь 75-річчя бренду Abarth і була показана на сайті концерну Stellantis.

Катер Abarth Offshore був розроблений у співпраці з відомим італійським виробником яхт і катерів Riva. Він має ретродизайн, який повторює мініатюрний Fiat 500 у зарядженій версії від Abarth, з характерними круглими фарами, схожим силуетом і зсувним дахом, як у італійському автомобілі. Кольорова гама катера також взята з палітри Fiat 500 Abarth.

Салон Abarth Offshore оздоблено шкірою та штучним тиком, має два спортивні крісла Besenzoni спереду з амортизаторами та платформу для засмаги ззаду. Встановлена акустична система Garmin із сабвуфером, а за доплату можна отримати пристосування для риболовлі або вейкбордінгу.

Катер оснащений 230-сильним двигуном та водометним рушієм, які налаштовані таким чином, що вони звучать аналогічно турбочетвірці Fiat 500 Abarth. Планується випустити всього 500 катерів Abarth Offshore, що робить його обмеженою колекційною моделлю.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015