Nissan Narava отримає кардинально новий дизайн

19:06 09.06.2024
Nissan Narava отримає кардинально новий дизайн

Nissan Navara готується до значних змін у своєму наступному поколінні, яке має дебютувати до кінця 2026 року. Поточна третя генерація моделі відзначить свій 10-річний ювілей у 2024 році і вже пройшла фінальний рестайлінг, але майбутнє покоління обіцяє кардинальні зміни як у дизайні, так і в технічній філософії.

Президент із планування Nissan Франсуа Байї зазначив, що нова Navara буде набагато більш конкурентною на ринку, з наміром виправити помилки попередньої моделі та збільшити свою привабливість, щоб навіть конкурувати з бестселером Toyota Hilux. Основною проблемою поточної моделі є її задня підвіска з гвинтовими пружинами у версії з подвійною кабіною, яка демонструє погану роботу під навантаженням. Інженери компанії працюють над вирішенням цієї проблеми.

Очікується, що нова Navara буде побудована на базі Mitsubishi L200/Triton, яка оснащена ресорною підвіскою, що, ймовірно, буде використано і в новій Navara. Новинка успадкує буксирувальну здатність у 3,5 тонни та систему повного приводу з можливістю перемикання передач у високому та низькому діапазоні від Mitsubishi.

Під капотом нової Navara, швидше за все, розташується 2,4-літровий 4-циліндровий твін-турбований турбодизель потужністю до 204 к.с. і 470 Нм, що аналогічно L200/Triton. Пару йому складуть 6-швидкісна МКПП або 6-діапазонна АКПП.


Источник: Daily-Motor
Фото: Drive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015