Електричний ралійний автомобіль Callum Skye дебютував на виставці у Лондоні

18:09 09.06.2024
Електричний ралійний автомобіль Callum Skye дебютував на виставці у Лондоні

«Асфальтовий ралійний автомобіль» з електричним приводом продемонстрували на престижному конкурсі Concours on Savile Row. Це лімітоване авто, розроблене відомим англійським дизайнерським домом Callum, привернуло увагу не лише своїм витонченим дизайном, але й інноваційним підходом до маркетингу.

Прототип автомобіля був виставлений на лондонській вулиці Савіл-Роу, яка є синонімом дизайнерського одягу та розкоші. Відкриття Callum Skye в цьому місці не було випадковим; це був прорахований крок, щоб привернути увагу заможних перехожих, відомих своїми вибагливими смаками та значними можливостями витрачати гроші на власний розсуд.

Callum Skye вирізняється не лише унікальним дизайном, але й має комплект з потужних електромоторів по одному на кожній осі, що видає 247 к.с.

Ця потужність дозволяє спортивному кросоверу розганятися від 0 до 100 км/год менш ніж за чотири секунди, зберігаючи при цьому розподіл ваги 50:50 для оптимальної керованості.

Дебют автомобіля Callum Skye мав приголомшливий успіх: лише за два дні після презентації було отримано більше десятка підтверджених замовлень.

Ян Каллум, ідейний натхненник бренду, не новачок в автомобільному світі. З портфоліо, що включає: Nissan R390, Ford RS200, Jaguar i-Pace.

Очікується, що Callum Skye буде випущено обмеженим тиражем, а доставка клієнтам запланована на середину 2026 року.

З ціною близько 100 000 доларів і заявленим запасом ходу на одній зарядці 270 кілометрів, Callum Skye готовий змінити правила гри на ринку електромобілів, пропонуючи ексклюзивність, продуктивність і стиль.


Источник: 24tv.ua
Фото: New Atlas
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015