Для рятувальників з прифронтових зон передали 3 пікапи

14:57 28.05.2024
Для рятувальників з прифронтових зон передали 3 пікапи

Останнім часом, прифронтові та прикордонні підрозділи ДСНС України стали пріоритетними цілями для атак ворога. Рятувальники потрапляють під повторні обстріли безпосередньо під час виконання місій з порятунку цивільних Українців. В результаті цих атак, Рятувальники зазнають втрат в особовому складі та техніці.

Керуючись основним принципом «спочатку прифронтові території», фонд «Українські Вогнеборці» придбали та передали одразу 3 нові повнопривідні пікапи в прифронтові та прикордонні частини ДСНС України які гостро потребували допомоги.

Всі автомобілі дообладнанні згідно з найбільш актуальними запитами наших рятувальників: лебідка, інвертори 220В на 5 Квт, додаткове LED світло, шини підвищеної прохідності.

Придбані автомобілі будуть використовуватись як оперативно-рятувальні та задіяні в евакуаційних місіях, доставці ліків та їжі, патрулюванні.

Вдячність та емоції хлопців дають наснагу продовжувати роботу попри все. Безпека Рятувальників та якісне спорядження - наш пріоритет.

Цей проект став можливий виключно завдяки підтримці відповідального Українського Бізнесу. Ми щиро вдячні Вам за підтримку та довіру!


Источник: AUTO-Consulting
Фото: Ukrainian FireFighters Foundation
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015