Стартувало виробництво оновленого Volkswagen Caddy

17:47 19.05.2024
Стартувало виробництво оновленого Volkswagen Caddy

Volkswagen випускає модель Caddy з 1980 року, актуальне четверте покоління було представлено 2020 року. Наразі марка освіжила свій «каблучок» - на заводі у Познані (Польща) стартувало виробництво машин 2025 модельного року. При цьому першою на конвеєр пустили версію Caddy Edition.

У новому виконанні можна придбати як пасажирський вен, так і фургон, причому як зі стандартною колісною базою, так і з подовженою. У Caddy Edition відмінності від стандартного варіанта лише візуальні. Так, «каблучок» отримав дах чорного кольору, чорні рейлінги та антену, відповідні корпуси зовнішніх дзеркал, напрямні для розсувних дверей, наклейки та написи на кузові.

Також у цьому кольорі оформлений великий повітрозабірник, інтегрований у нижню частину переднього бампера та частину спойлера на кормі. Ще таку версію забезпечили комплектами затемнених колісних дисків - розміром 17 та 18 дюймів. За додаткову плату Volkswagen Caddy 2025 модельного року можна обладнати панорамним люком.

Всі виконання оновленого Caddy спочатку будуть пропонуватися з бензиновим двигуном TSI потужністю 115 к.с., який може працювати в парі як з механічною коробкою передач, так і з «автоматом». Ще в лінійці є пара дизелів TDI, їх віддача становить 102 та 122 к.с.; у першому випадку у комплект пропонується 6-ступенева «механіка», у другому - 7-ступеневий «робот» DSG. Пізніше цього року з'являться й інші варіанти двигунів та коробок передач.

У компанії розповіли про те, що всі варіанти Volkswagen Caddy 2025 модельного року отримали віртуальну панель приладів (тепер входить до базового оснащення), а пасажирські модифікації ще забезпечили новим 10-дюймовим екраном інформаційно-розважальної системи. Надалі моделі як опцію запропонують голосовий асистент IDA (він має функцію ChatGPT у поєднанні з VW Connect Plus).

У списку обладнання посвіжілого Caddy є круїз-контроль, стеження за паркувальною дистанцією, а також удосконалений моніторинг уваги та сонливості водія. Фургони оснастили бічними подушками безпеки та шторками, багатофункціональною камерою, системою стеження за тиском у шинах, асистентом утримання у смузі та функцією попередження про пішоходів та велосипедистів.

Ціни на домашньому ринку вже відомі: за фургон у версії Caddy Edition зі стандартною колісною базою в Німеччині просять щонайменше 28 680 євро, подовжений варіант коштуватиме щонайменше 30 695 євро. Пасажирський вен у спецверсії коштує 30 920 євро (зі звичайною колісною базою) та 33 395 євро (з «розтягнутою»).


Источник: Колеса
Фото: Volkswagen
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024