Tesla оголосила про ще один раунд масових звільнень

20:44 30.04.2024
Tesla оголосила про ще один раунд масових звільнень

Tesla вже звільнила 10% своїх робітників по всьому світу. Тепер генеральний директор компанії Ілон Маск планує звільнити ще кілька сотень співробітників.

Маск надісланому вищому керівництву Tesla лист, у якому заявив, що хоче бути «абсолютно жорстким» щодо скорочення робочої сили в компанії. Він додав, що, починаючи з вівторка, 30 квітня, проситиме будь-якого керівника, у якого є понад 3 співробітники, що не проходять тестування на відмінно, піти у відставку, пише The Information.

Він також оголосив, що двоє керівників покинуть Tesla. Це Ребекка Тінуччі з підрозділу Supercharger, яка працювала в компанії 6 років, і Даніель Хо, який працює в Tesla понад 10 років і очолював її підрозділ нових продуктів. Більшість членів команди Тінуччі з 500 осіб також залишать компанію або будуть переведені в інші підрозділи.

Раніше цього місяця Tesla заявила, що скоротить понад 10% (близько 14 тисяч) робітників. Водночас з'являлися повідомлення про те, що Маск наполягав на скороченні 20%. Нібито це відповідало б падінню продажів Tesla між четвертим кварталом 2023 року та першим кварталом 2024 року.


Источник: NV.UA
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015