У Пекіні дебютував авангардний концепт Nissan Epic

21:10 25.04.2024
У Пекіні дебютував авангардний концепт Nissan Epic

Компанія Nissan привезла на міжнародний автосалон, що відкрився в Пекіні, концепт електричного кросовера Epic. Шоу-кар в авангардному дизайні демонструє бачення майбутньої електричної лінійки бренду.

У компанії його називають ідеальним автомобілем для любителів заміського відпочинку. Nissan Epic оснащений шосейним автопілотом і може забезпечувати енергією різне обладнання, кемпінги та багато іншого.

У концепту закрита передня частина з новою «сімейною» оптикою у вигляді смуг, нахилених до підсвіченого логотипа по центру.

Корма шоу-кара оформлена аналогічно. Різкі лінії, рубані форми та здвоєні смуги вогнів над червоним написом «Nissan». Все це у комплексі створює більш тривимірний візуальний ефект. Боковини на цьому тлі виглядають досить просто.

У середині Nissan Epic виглядає як звичайний серійний автомобіль: цифрова панель приладів, великий центральний дисплей та мінімум кнопок. Центральний підлокітник оформлений відповідно до концепції «спрощена складність». Ще більш похмурим інтер'єр робить звичайне двоспицеве кермо.

Які рішення Nissan Epic отримають майбутні електромобілі бренду не уточнюється. Також у компанії не говорять до якої із серійних моделей вони будуть застосовані першою.


Источник: Авто Центр
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015