Електромобіль BMW i4 пережив рестайлінг

20:04 25.04.2024
Електромобіль BMW i4 пережив рестайлінг

Через кілька місяців після показу оновленого купе та кабріолета 4-ї серії, BMW представила оновлений електромобіль i4. Новинка отримала незначні зміни стилю всередині та зовні, зокрема лазерні задні ліхтарі, а також нову інформаційно-розважальну систему.

Найбільш очевидним оновленням баварського електромобіля є фари, які позбавились денних ходових вогнів у фірмовому стилі «ангельських очей» та замінили їх на більш абстрактний, вигнутий мотив.

Стандартно для M440i та i4 M50 і опціонально для інших моделей покупцям тепер запропоновані адаптивні світлодіодні фари та лазерні задні ліхтарі, взяті з M4 CSL.

BMW 430i Gran Coupe як і раніше має 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який виробляє 255 кінських сил, але тепер він доповнений 48-вольтовою системою м'якого гібриду. Цей двигун тепер працює за циклом Міллера для підвищення ефективності. У M440i Gran Coupe силова установка тепер видає 386 к.с. Як і раніше, обидва двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У салоні електромобіля від BMW та гібрида тепер доступні два нових варіанти керма – двоспицеве для стандартних моделей і трьохспицеве для авто з пакетом M Sport. На вигнутому інформаційно-розважальному дисплеї також тепер працює найновіша інформаційно-розважальна система BMW iDrive 8.5, а для i4 також запропоноване покращене планування маршруту електромобіля із зупинками для зарядки.

Відомо, що виробництво оновлених електромобілів та гібридів розпочнеться в липні, а ціни стануть відомі ближче до старту офіційних продажів.


Источник: Autogeek
Фото: BMW
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015