Рідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбаним

21:48 28.03.2023
Рідкісне американське авто 50-х понад 30 років простояло занедбаним

У США у старому гаражі виявили Studebaker Champion 1955 року. Рідкісний автомобіль 32 роки простояв без руху в гаражі. Про знахідку розповіли у відео на Youtube-каналі WD Detailing.

Studebaker Champion не виїжджав на дороги з 1991 року. Він був покритий шаром пилу, а в його салоні, крім сміття, знайшли гніздо шершнів. Автомобілю знадобилася не тільки мийка, а й хімчистка інтер'єру.

Однак коли Studebaker відмили, то виявилося, що він непогано зберігся. Його лакофарбове покриття у відмінному стані, а хромовані деталі буквально сяють. Видно, що машину відреставрували.

Втім, з'ясувалося, що в авто відсутній двигун - очевидно, попередній власник зняв його під час реставрації. Цей Studebaker Champion 1955 був обладнаний 3,0-літровою шісткою на 101 к.с., хоча в лінійці моделі були V8 потужністю до 185 к. с. Незабаром він отримає новий мотор.

Studebaker Champion - колекційна американська модель 50-х років. Елегантне купе розробив знаменитий промисловий дизайнер Раймонд Лоуі. Він займався не лише автомобілями - саме йому належить авторство дизайну пляшки Coca Cola та пачки цигарок Lucky Strike.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015