Haval показав новий гібридний кросовер Xiaolong

20:44 28.03.2023
Haval показав новий гібридний кросовер Xiaolong

Компанія Haval сертифікувала на батьківщині новий кросовер Xiaolong, чия назва перекладається з китайської як «хоробрий дракон». Світлини новинки опублікував китайський сайт CarNewsChina.

Габарити нового Haval Xiaolong вже відомі. Його довжина, ширина і висота становитимуть 4600, 1877 і 1675 мм відповідно, а розмір колісної бази сягатиме 2710 мм.

Глуха заглушка замість решітки радіатора теоретично може вказувати на те, що це електрокар, але насправді «хоробрий дракон» буде «гібридом», оснащеним повнопривідною трансмісією Hi4 нового покоління від Great Wall.

У салоні Xiaolong є мультифункціональне кермо, фірмовий декор на дверних картах, панель бездротова зарядка смартфона, цифрова панель приладів під козирком і величезний сенсорний планшет мультимедійного комплексу.

Точні технічні характеристики кросовера поки що невідомі. Подейкують, що до складу гібридної установки увійде 100-сильний бензиновий ДВЗ, а запас ходу на електричній тязі варіюватиметься від 45 до 96 км залежно від ємності батареї.

Офіційний дебют нового Haval Xiaolong може відбутися на квітневому автосалоні у Шанхаї.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015