Компанія Chery представила новий седан Arrizo 5 GT

20:24 28.03.2023
Компанія Chery представила новий седан Arrizo 5 GT

Chery вивела на ринок новий седан Arrizo 5 GT. Від попередника він відрізняється X-подібною решіткою радітора, дизайном світлодіодних фар та динамічними поворотниками. Габаритні розміри моделі не змінились. При колісній базі 2670 мм автомобіль досягає 4710 мм у довжину, 1829 мм у ширину та 1490 мм у висоту.

В салоні - сидіння з підігрівом, кермо, що регулюється в чотирьох напрямках, 20,5-дюймовий дисплей та бездротова зарядка для смартфона. В арсеналі седана система контролю якості повітря всередині та зовні автомобіля.

Також новий Arrizo 5 GT оснащений системами допомоги водієві, які відповідають рівню автономності L2+. До них входять адаптивний круїз-контроль, утримання в смузі руху, контроль обмеження швидкості та функції активного оповіщення. Крім того, в наявності система екстреного гальмування, всепогодний моніторинг «сліпих зон», а також попередження про зміну смуги руху та перехресний рух ззаду.

Ще одна цікава деталь - п'ять зірок у краш-тесті C-NCAP (китайська програма оцінки безпеки автомобілів). Здобути таку високу оцінку седану допомогли інтегрована конструкція каркаса кузова, система кругового огляду та радар.

Новий Chery Arrizo 5 GT комплектується 1,5-літровим бензиновим турбованим двигуном віддачею 156 к.с та 230 Нм крутного моменту. Коробка - 9-ступінчастий варіатор.

У Китаї продажі Chery Arrizo 5 GT 2023 модельного року вже почалися.


Источник: Авто Центр
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015