Fisker Ocean отримав рекордний запас ходу

19:49 28.03.2023
Fisker Ocean отримав рекордний запас ходу

Американська компанія Fisker виводить на ринок Європи електричний кросовер Ocean. Модель стане головним конкурентом Tesla Model Y і отримає найкращий у класі запас ходу.

За словами виробника, топова версія електрокара з приставкою Extreme зможе проїжджати на одному заряді до 707 км. Він оснащується двома електромоторами із сумарною віддачею 550 к.с. та їздить на колесах діаметром 20 дюймів. Який пробіг пропонуватимуть інші версії моделі у компанії не уточнили. Але там показники однозначно будуть нижчими.

Повідомляється, що такий значний запас ходу електрокару забезпечують батареї типу NMC, які мають високу питому ємність. Ще Ocean отримає дах із сонячними батареями, який дасть додаткові 3000 км на рік безкоштовного пробігу. Щоправда, такий запас ходу поки що не підтверджено комісією.

Європейська сертифікація завершиться в першій половині квітня поточного року і тоді стане відомо, чи Fisker Ocean буде найбільш далекобійним електрокросовером в Європі. Саме тоді відкриються перші шоу-руми компанії. Відомо, що вони отримають назвою Centers+ та відкриються у Відні та Копенгагені 11 квітня. Замовлення Ocean вже приймаються компанією. Перші поставки заплановані на початок літа.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015