Dodge Durango став жертвою програми «повільних вулиць»

15:18 28.03.2023
Dodge Durango став жертвою програми «повільних вулиць»

У травні 2022 року у Ванкувері запустили кампанію Slow Street («Повільні вулиці»). Її мета - уповільнити рух біля житлових будинків та зробити пішохідні та велосипедні прогулянки безпечнішими.

Спочатку для уповільнення автомобілів використовували пластикові бар'єри. Але деякі противники програми забирали загородження, й співробітникам комунальних служб доводилося повертати їх на місце. Пізніше пластикові бордюри замінили бетонними. Їх встановили у традиційних місцях перевищення швидкості, на виїздах до перехресть із інтенсивним рухом.

Яскраво-жовті бетонні блоки візуально та фізично нагадують водієві про необхідність зменшити швидкість. Встановлено їх таким чином, що водіям доводиться рухатися по одній смузі.

Але власник цього Dodge Durango, ймовірно, хотів проскочити, сподіваючись на високий дорожній просвіт автомобіля. Але, як бачимо на фото, повис на бордюрі.

Місту встановлення 42 постійних огорож коштувала 200 00 канадських доларів (145 425 доларів США). Вони мають обмежити швидкість на 40 км/год. Далеко не всім жителям Ванкувера ідея міської влади припала до душі. Але мерії не мають наміру йти на поводу в незадоволених любителів швидкості, бо вважають, що це дозволить створити «вулиці для людей».


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015