Нові електрокросовери Jeep вперше потрапили на фото

15:14 28.03.2023
Нові електрокросовери Jeep вперше потрапили на фото

В інтернет потрапили фото Jeep Wagoneer S EV та Recon Moab 4xe. Нові електромобілі зняли під час їхньої закритої презентації для дилерів у Лас-Вегасі. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий Jeep Wagoneer SEV позиціонують як розкішну сімейну модель. Шестимісний кросовер вирізняється обтічним дизайном, а його решітка радіатора отримала діодне підсвічування.

Відомо, що електромобіль Jeep отримає повний привід та два мотори загальною потужністю 600 к. с. Він зможе розганятись до 100 км/год за 3,5 с, а його запас ходу складе близько 640 км.

Новий Jeep Recon Moab 4x стане електричною альтернативою Wrangler. У нього схожий гранений дизайн, позашляхова гума і також знімаються дах та двері.

Основний наголос зроблять на позашляхові якості. Автомобіль отримає повний привід з електронною імітацією блокувань диференціалів, а також набір режимів для різних типів бездоріжжя.

Обидва авто збудовані на платформі STLA Large. Електрокари Jeep планують випустити на ринки Америки та Європи у 2024 році. Не виключено, що їх покажуть уже у квітні на автошоу у Нью-Йорку.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015