Власники Tesla масово скуповують круглі керма

23:13 26.03.2023
Власники Tesla масово скуповують круглі керма

Компанії Tesla знадобилося трохи більше тижня, щоб розпродати всі запаси нового кермового колеса для автомобілів Tesla Model S і Model X.

Минулого тижня стало відомо, що Tesla почала пропонувати власникам автомобілів Model S та Model X, оснащених штурвалом, встановити класичне кругле рульове колесо.

В офіційному магазині товар під назвою Model S/X Steering Wheel Retrofit пропонувався за ціною 700 доларів (у цю суму входить вартість установки). За кілька днів придбати цей товар уже стало неможливо. Очевидно, що попит був дуже великим, хоча модернізацію не можна назвати занадто дешевою.

Коли у 2021 році Tesla представила штурвал як стандартне обладнання для оновлених Model S та Model X, цей елемент отримав неоднозначні відгуки як від власників, так і від журналістів.

Багато користувачів скаржилися, що крутити штурвал незручно, особливо при крутих поворотах. Інші критикували його за дешевизну виготовлення - публікувалися повідомлення про відшаровування оздоблення на автомобілях з пробігом менше 30 тис. км.

Люди також були незадоволені тим фактом, що Tesla видалила важелі для двірників і трансмісії, а також сенсорні ємнісні кнопки для сигналів повороту і звукового сигналу. Варто відзначити, що нове рульове колесо не повертає кнопки назад.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015