В Украине стартовал конкурс "Автомобиль года 2006". Сегодня последний день подачи заявок

00:00 28.10.2005
В Украине стартовал конкурс "Автомобиль года 2006". Сегодня последний день подачи заявок

В листопаді 2005 року стартує чергова, п'ята за ліком, акція "Автомобіль року в Україні '2006".Її засновниками є Українська виставкова компанія «АВТОЕКСПО», журнал «АВТОЦЕНТР» за підтримки Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів та дилерів.
Мета і форма акції залишається традиційною – національний рейтинг популярності нових автомобілів. Подібні акції проводяться у кожній країні світу, брати у них участь вважають за честь практично усі світові автовиробники, вони завжди проходять з масованим інформаційним супроводом, їх результати вважаються авторитетним орієнтиром для потенційних автовласників, десятки тисяч яких в Україні беруть безпосередню участь у визначенні кращих автомобілів.

Теперішня акція звично матиме істотні організаційні особливості. Як Вам відомо, відтепер її проводить спеціально створена Дирекція, контроль над роботою якої здійснює авторитетна Спостережна Рада. Цього року задля підвищення об’єктивності отриманих результатів в рамках конкурсу буде створена Експертна Рада, до складу якої увійдуть представники компаній-учасників конкурсу та головні редактори чи провідні фахівці основних вітчизняних автомобільних видань та TV-програм. І виключно ця Рада визначатиме переможців у нових номінаціях, в межах яких визначатимуться кращі компанії та кращі фахівці автомобільного ринку України.
Нагородження переможців відбудеться наприкінці січня 2006 р. (дату повідомимо пізніше) під час святкового вечора акції. Головні призи, дипломи та медалі будуть вручені керівникам автомобільних компаній у присутності широкого кола гостей та журналістів. Церемонія вручення буде супроводжуватися широким висвітленням у ЗМІ.

Дирекція «Автомобіль року в Україні’2006» нагадує, що сьогодні останній день подачи заявок на участь в акції. До участі в акції допускаються тільки нові моделі автомобілів, що вперше офіційно представлені в Україні у період з 1 листопада 2004 р. по 31 жовтня 2005 р. Модифікації з незначними змінами тільки в комплектації не розглядаються як нові моделі.
Автомобілі-претенденти висуваються компаніями-виробниками або їхніми офіційними імпортерами (дилерами) шляхом подання в Дирекцію заявки встановленого зразка, підписаної керівником компанії і завіреної печаткою.


Источник: AutoConsulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015