Новости за 30.11.2022

Електромобіль Toyota провалив випробування на запас ходу в реальних умовахЕлектромобіль Toyota провалив випробування на запас ходу в реальних умовах
Реальний запас ходу електрокросовера Toyota bZ4X виявився вдвічі меншим за заявлений виробником. Провальні результати продемонстрували кілька авто під час тест-драйвів.
Шестиметровий електробус Bluebus показав найкращий запас ходу у класіШестиметровий електробус Bluebus показав найкращий запас ходу у класі
Французький електробус Bluebus проїхав без підзарядки 280 км, що є найкращим показником серед машин малого класу.
До 2025 року кожен другий автомобіль буде оснащений частковим автопілотомДо 2025 року кожен другий автомобіль буде оснащений частковим автопілотом
Фахівці BloombergNEF провели дослідження ринку автономних транспортних засобів і дійшли висновку, що, незважаючи на повільні темпи розвитку, він має гарні перспективи для подальшого зростання найближчими роками.
Попит на пальне може зрости, але його дефіциту не передбачаєтьсяПопит на пальне може зрости, але його дефіциту не передбачається
Денис Шмигаль заявив, що енергетичних ресурсів, зокрема пального, в Україні достатньо, щоб стабільно пройти зиму.
Лінійку Ford Ranger поповнила топова версія PlatinumЛінійку Ford Ranger поповнила топова версія Platinum
У Ford Ranger Platinum салон оброблений дорогою шкірою, а сидіння отримали електропривід і вентиляцію. Тяжкий 3,0-літровий двигун дозволяє буксирувати причіп вагою 3,5 тонни.
Комітет Ради підтримав списання кредитів на пошкоджені авто та житлоКомітет Ради підтримав списання кредитів на пошкоджені авто та житло
Чотири депутати комітету ВРУ з питань податкової та фінансової політики підтримали законопроект 7441-1. Утримався - один.
Huawei та BAIC випустять новий розумний автомобільHuawei та BAIC випустять новий розумний автомобіль
BAIC працює над розумним автомобілем, який розробляється спільно з Huawei. Дві компанії вже давно співпрацюють, і, схоже, ця співпраця принесе ще один новий розумний автомобіль на автомобільному ринку.
В Китаї презентували найпотужніший водневий двигунВ Китаї презентували найпотужніший водневий двигун
Двигун оснащено вдосконаленою системою подачі палива Common Rail, а також обладнана технологією прямого упорскування палива та двоканальним турбонаддувом.
В Італії відроджують знамениту маркуВ Італії відроджують знамениту марку
Обтічний De Tomaso P900 виконаний з карбону і важить всього 900 кг. Суперкар запропонований у версіях потужністю 750 та 900 к. с., а його максимальна швидкість перевищує 300 км/год.
Ретро-седан Great Wall вивела на тестиРетро-седан Great Wall вивела на тести
Закамуфльований зразок незвичайної новинки помітили під час випробувань на дорогах Китаю.
Новий повністю електричний JEEP Avenger стає фіналістом Car of the Year 2023!Новий повністю електричний JEEP Avenger стає фіналістом Car of the Year 2023!
JEEP Avenger увійшов в престижний шорт-лист фіналістів із 7 найкращих автомобілів та побореться за перемогу в абсолюті Car of the Year 2023.
У Відні хочуть інтегрувати електросамокати в структуру міського транспортуУ Відні хочуть інтегрувати електросамокати в структуру міського транспорту
Влада Відня вводить нові правила користування електросамокатами у місті, - вони передбачають обмеження швидкості та заборону паркуватися на тротуарах.
З нового року очікується подорожчання японських автомобілів по всьому світуЗ нового року очікується подорожчання японських автомобілів по всьому світу
За даними опитування, проведеного виданням, 23% з 80 провідних японських компаній, до яких увійшли Toyota, Nintendo і Shiseido, збираються переглянути цінову політику.
Нова Toyota Aqua отримала спортивну модифікаціюНова Toyota Aqua отримала спортивну модифікацію
Компанія Toyota представила спортивну версію хетчбека Aqua, зроблену своїм придворним підрозділом Toyota Gazoo Racing для японського ринку.
У General Motors повідомили, чим небезпечний переповнений паливний бак у машиніУ General Motors повідомили, чим небезпечний переповнений паливний бак у машині
Коли справа доходить до заправки машини, водії діляться на дві категорії: одні заправляють бак за мінімумом, вважаючи, що економлять гроші, а інші повністю, думаючи, що економлять час.
Електричний Audi A6 E-Tron буде ліфтбекомЕлектричний Audi A6 E-Tron буде ліфтбеком
Audi продовжує тестувати серійну версію електричного A6 E-Tron, концепт якого показали на початку 2021 року. Прототипи новинки вже потрапляли у поле зору фотошпигунів.
Першим у світі броньованим електромобілем став Jaguar I-PaceПершим у світі броньованим електромобілем став Jaguar I-Pace
Південноафриканська компанія створила перший у світі броньований Jaguar I-Pace. Компанія Armormax стверджує, що створила авто з найлегшого захисного матеріалу у світі.
АМКУ пропонує повернути держконтроль на ринок пальногоАМКУ пропонує повернути держконтроль на ринок пального
Антимонопольний комітет України пропонує уряду повернути державний контроль на ринку пального. Це необхідно для збору інформації про обіг пального й запобігання його дефіциту в Україні.
Audi презентувала найпотужніший і найшвидший у світі універсалAudi презентувала найпотужніший і найшвидший у світі універсал
Audi RS6 Performance отримав додаток у потужності - тепер його двигун розвиває 630 к. с. Спортивний універсал здатний розвинути швидкість до 305 км/год.
Chery готує повнопривідний Tiggo 8 з новим дизайномChery готує повнопривідний Tiggo 8 з новим дизайном
У розпорядженні китайських ЗМІ опинилися шпигунські фотографії Chery Tiggo 8, дизайн якого виглядає незвично.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015