Huawei та BAIC випустять новий розумний автомобіль

22:46 30.11.2022
Huawei та BAIC випустять новий розумний автомобіль

BAIC працює над розумним автомобілем, який розробляється спільно з Huawei. Дві компанії вже давно співпрацюють, і, схоже, ця співпраця принесе ще один новий розумний автомобіль на автомобільному ринку.

Для тих, хто не в курсі, дві компанії в минулому спільно розробляли автомобілі, причому виробник автомобілів створював справжній автомобіль, а китайський технологічний гігант розробляв допоміжну технологію та мережеву інфраструктуру. Тепер новий звіт показав, що майбутня модель розумного автомобіля від цього спільного підприємства буде випущена десь у 2024 році та продаватиметься в деяких колишніх магазинах Huawei.

Як повідомляє ITHome,  новини надійшли з джерел, близьких до компаній, які стверджували, що автомобіль базується на існуючій платформі BAIC, але під іншою маркою. Як і минулого разу, виробник смартфонів надасть такі технічні рішення, як розумне водіння завдяки HarmonyOS для кабіни автомобіля. Ймовірно, це також включатиме розумне керування автомобілем для майбутнього автомобіля.

Для тих, хто не знає, Huawei випустила Arcfox Alpha S EV від BAIC Group, який також мав платформу HarmonyOS. Arcfox Alpha S був анонсований ще в 2021 році, і він також мав автономне водіння. Отже, ми також можемо очікувати, що майбутня модель розумного автомобіля також матиме технологію самостійного керування.


Источник: Pixelinform
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015