Новости за 30.06.2024

Новий бюджетний кросовер Fiat показали на живих фотоНовий бюджетний кросовер Fiat показали на живих фото
Fiat Grande Panda, з умовною назвою «RED», є найдешевшою версією моделі та відрізняється спрощеним оздобленням. Тут помітні сталеві колісні диски меншого діаметра, відсутні рейлінги на даху та спрощений декор.
Volkswagen випустить 5-ть новинок спільно з SAICVolkswagen випустить 5-ть новинок спільно з SAIC
У сорокову річницю створення спільного підприємства SAIC Group і Volkswagen Group анонсували лінійку з 5-ти машин на нових джерелах енергії (NEV), яку створять спільними зусиллями.
Toyota розробляє технологію «вічних» акумуляторів для електромобілівToyota розробляє технологію «вічних» акумуляторів для електромобілів
Дослідницька група Toyota досягла прогресу в технології літій-іонних акумуляторів, що потенційно може змінити довговічність і стійкість батарей електромобілів.
Porsche розсекретила заводський прототип Targa з музейної колекціїPorsche розсекретила заводський прототип Targa з музейної колекції
Винахід кузова Targa та впровадження турбонагнітачів на дорожніх серійних автомобілях стали одними з ключових досягнень в історії Porsche.
McLaren P1 перетворили на автомобіль для дрифтуMcLaren P1 перетворили на автомобіль для дрифту
Дрифтер з Нової Зеландії, який відомий завдяки своїм проєктам спортивних роторних автомобілів на базі шасі Mazda, створив унікальний McLaren P1 для дрифту.
Знаменитий спорткар 90-х простояв 30 років занедбаним у дворіЗнаменитий спорткар 90-х простояв 30 років занедбаним у дворі
Lotus Carlton - рідкісний заряджений варіант Opel Omega. Свого часу це був найшвидший седан у світі: 382-сильна турбошістка розганяла його до 282 км/год.
Дуже рідкісний спорткар Matra Jet 6 SS виставили на аукціонДуже рідкісний спорткар Matra Jet 6 SS виставили на аукціон
На онлайн-аукціоні Bring a Trailer виставлений на торги спорткар Matra Jet 6 SS, випущений у 1967 році. Це остання модифікація моделі перед завершенням її виробництва - всього було випущено трохи більше двох сотень Matra Jet 6.
У Yasno пояснили відключення світлофорів при вимкненні світлаУ Yasno пояснили відключення світлофорів при вимкненні світла
Генеральний директор компанії Yasno пояснив, чому світлофори, від яких залежить безпека водіїв та пішоходів, відключають разом із побутовими споживачами.
Автозлодії активно викрадаюсть одну деталь у відомій моделі ToyotaАвтозлодії активно викрадаюсть одну деталь у відомій моделі Toyota
У США автомобільні злодії стали активно «полювати» на одну деталь популярного пікапа Toyota Tacoma. Поліція штату Каліфорнія попередила автовласників про загрозу замаху на їхнє майно, але подібна тенденція помічена і в інших регіонах.
У Бельгії велосипедні вулиці і проспекти стають нормоюУ Бельгії велосипедні вулиці і проспекти стають нормою
Всього 10 років потрібно було бельгійському місту Гент для впровадження низки важливих змін, в яких автівок поменшало наполовину, а велосипедів додалося.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015