Новости за 30.05.2022

Польща не буде безкоштовно поставляти паливо УкраїніПольща не буде безкоштовно поставляти паливо Україні
За словами польської міністрині Ганни Москви, на початку вторгнення РФ і після бомбардування Кременчуцького НПЗ постачання були безоплатними. Але зараз паливо везуть на комерційній основі.
Безмитне ввезення авто громадянами скасують найближчим часомБезмитне ввезення авто громадянами скасують найближчим часом
Кабінет міністрів подав до Верховної ради проект змін до Податкового кодексу щодо перегляду окремих пільг з оподаткування.
ЗАЗ може налагодити випуск нового «Запорожця»ЗАЗ може налагодити випуск нового «Запорожця»
Днями незалежний дизайнер оприлюднив кілька рендерних зображень, на яких відображено ЗАЗ-965 модельного ряду 2022-2023 років.
Найважчий момент паливної кризи минув, але вона триватиме до липняНайважчий момент паливної кризи минув, але вона триватиме до липня
Паливні експерти прогнозують кризу на паливному ринку до середини літа.
МОЗ цього тижня отримало 46 «швидких»МОЗ цього тижня отримало 46 «швидких»
МОЗ цього тижня отримало у рамках надання гуманітарної допомоги, серед іншого, 46 автомобілів швидкої допомоги, 28 апаратів штучної вентиляції легень і 3 тис. тактичних турнікетів.
Новий російський «прорив»: з імпортозаміщенням не вийшло, перейшли на «паралельний імпорт»Новий російський «прорив»: з імпортозаміщенням не вийшло, перейшли на «паралельний імпорт»
Популярний у Росії інтернет-майданчик Wildberries розпочав продавати запасні частини для автомобілів і мотоциклів за так званим «паралельним імпортом».
На Дніпропетровщині дві автозаправні станції оштрафували через завищення цінНа Дніпропетровщині дві автозаправні станції оштрафували через завищення цін
На Дніпропетровщині управління Держпродспоживслужби здійснює перевірки АЗС, дві з них вже оштрафували через завищення цін на пальне.
Казахстан затримуватиме російські та білоруські фури з товарами з ЄСКазахстан затримуватиме російські та білоруські фури з товарами з ЄС
Влада Казахстану оголосила, що затримуватиме білоруські та російські вантажівки, що перевозять товари, перевантажені від європейських перевізників.
Toyota, Lexus, Nissan і Hyundai вирішили не покидати російський ринокToyota, Lexus, Nissan і Hyundai вирішили не покидати російський ринок
Компанії Toyota, Lexus, Nissan та Hyundai розповіли про свої плани на російському ринку на найближче майбутнє - вони не планують покидати країну, а чекають, коли вирішаться логістичні проблеми, щоб відновити збирання автомобілів.
Водій без CDL - потрібна професія серед іммігрантів в СШАВодій без CDL - потрібна професія серед іммігрантів в США
В цьому матеріалі ми спробуємо пояснити, що таке CDL та чи можна знайти роботу, що не потребує його наявності.
У Великій Британії стартувало виробництво електричного Mini MokeУ Великій Британії стартувало виробництво електричного Mini Moke
Історія Mini Moke розпочалася в 1964 році в ролі легкого військового автомобіля.
З Nissan Z зробили автомобіль безпекиЗ Nissan Z зробили автомобіль безпеки
Японська компанія Nissan анонсувала своє нове дітище - Safety Car на базі купе нового покоління. Новинка використовуватиметься в японському кільцевому чемпіонаті Super GT цього сезону.
Електромобіль Volvo C40 Recharge розбили на 5-ть зірокЕлектромобіль Volvo C40 Recharge розбили на 5-ть зірок
Європейська програма оцінки безпеки автомобілів (Euro NCAP) відзначила повністю електричний Volvo C40 Recharge 5-зірковим рейтингом із безпеки.
MAN розпочав продажі в Україні самоскида 6х6 нового поколінняMAN розпочав продажі в Україні самоскида 6х6 нового покоління
На українському ринку вантажівок, незважаючи на воєнний стан у країні, у дилерів продовжують з*являтися новинки.
Bentley відзначила 70-річчя моделі R-Type ContinentalBentley відзначила 70-річчя моделі R-Type Continental
Британська компанія Bentley відзначає 70-річний ювілей одного з найелегантніших автомобілів марки - R-Type Continental.
Volkswagen показав стильні електромобілі для Дарта Вейдера та Обі-Вана КенобіVolkswagen показав стильні електромобілі для Дарта Вейдера та Обі-Вана Кенобі
Презентацію двох оригінальних версій Volkswagen ID.Buzz приурочили до прем*єри Обі-Ван Кенобі. Концепт-кари символізують світлу та темну сторону сили.
Ательє Abt перетворило Audi RS7 на 700-сильного монстраАтельє Abt перетворило Audi RS7 на 700-сильного монстра
Німецька компанія Abt багато років спеціалізується на доопрацюванні автомобілів концерну Volkswagen, приділяючи особливу увагу бренду Audi.
Volkswagen Passat підключили до розетки: шпигуни отримали перші фотоVolkswagen Passat підключили до розетки: шпигуни отримали перші фото
Плагін-гібридний Volkswagen Passat потрапив до об*єктивів камер фотошпигунів.
Представлений найекстремальніший китайський пікапПредставлений найекстремальніший китайський пікап
Знамените ісландське ательє Arctic Trucks взялося за тюнінг Great Wall Wingle 7. Його підготували до найсуворіших умов експлуатації.
McLaren представив ексклюзивну версію суперкара SennaMcLaren представив ексклюзивну версію суперкара Senna
Британська компанія McLaren підготувала особливу модифікацію суперкара Senna на честь перемоги бразильського гонщика на Гран-прі Мексики у 1989 році.
Lucid відкличе всі електромобілі Air, що вийшли в 2022 році, через проблеми з проводкоюLucid відкличе всі електромобілі Air, що вийшли в 2022 році, через проблеми з проводкою
Згідно зі звітом регулятора, джгут дротів дисплея може бути закріплений неправильно, що може призвести до його виходу з ладу.
Іржавий і обгорілий Fiat пішов із молотка за ціною нової Skoda OctaviaІржавий і обгорілий Fiat пішов із молотка за ціною нової Skoda Octavia
Fiat Dino - рідкісна спортивна модель, створена разом із Ferrari. Автомобіль назвали на честь сина-засновника Ferrari.
В Італії відбулася презентація суперкара MPG MarsienВ Італії відбулася презентація суперкара MPG Marsien
Німецька компанія Marc Philipp Gemballa GmbH, створена торік сином Уве Гембалла, презентувала на перед відвідувачами престижного конкурсу краси Concours dEleganza Villa dEste свій суперкар Марсіянин.
Рестомод на базі Volvo Р1800 оцінили у $700 тисячРестомод на базі Volvo Р1800 оцінили у $700 тисяч
Шведська компанія Polestar та заснована нею гоночна команда Cyan Racing анонсували проєкт рестомоду Volvo P1800 ще два роки тому, але тепер автомобіль готовий вирушити у серійне виробництво.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015