Новости за 29.09.2022

В Іспанії представили контейнерний варіант портативних сонячних батарейВ Іспанії представили контейнерний варіант портативних сонячних батарей
Іспанська компанія Polar Developments представила нові портативні сонячні батареї PolarGreen Container на нещодавній виставці AUTOPIA в Ель-Боске-дель-Сантандер, Іспанія.
Іран та Росія анонсували спільне виробництво автомобілівІран та Росія анонсували спільне виробництво автомобілів
Іран має намір укласти з російською компанією АвтоВАЗ угоду про спільне виробництво автомобілів.
В Україні планують суттєво скоротити термін дії водійських правВ Україні планують суттєво скоротити термін дії водійських прав
Урядовий законопроєкт обмежує термін дії прав водія в Україні до 5-10 років. Так, законодавство планують призвести до європейських стандартів.
КамАЗ скопіював відомий «український» всюдихідКамАЗ скопіював відомий «український» всюдихід
Неважко здогадатися, що ідею такого всюдиходу камські конструктори явно підгледіли в автобуса Torsus Praetorian на шасі MAN TGM 4х4, розробленого за активної участі української компанії Pulsar Expo.
Tata представила електрокар за ціною 10 тисяч доларівTata представила електрокар за ціною 10 тисяч доларів
Нова модель Tiago EV стала повністю електричною версією хетчбека Tiago, який є одним із найпопулярніших автомобілів в Індії.
Honda анонсувала оновлення мотоциклів Gold WingHonda анонсувала оновлення мотоциклів Gold Wing
Компанія Honda анонсувала оновлення мотоциклів Gold Wing та Gold Wing Tour до наступного сезону.
Mercedes-Benz створив свій перший автомобіль для віртуальних перегонівMercedes-Benz створив свій перший автомобіль для віртуальних перегонів
Шоу-кар братиме участь у віртуальному чемпіонаті світу з League of Legends.
Представлено спортивну версію Infiniti QX50Представлено спортивну версію Infiniti QX50
Візуально модифікація з приставкою Sport у назві відрізняється глянцево-чорною сітчастою решіткою радіатора із затемненим логотипом бренду по центру та декором.
T-Systems запускає комплексне рішення для інфраструктури цифрової зарядки електромобілівT-Systems запускає комплексне рішення для інфраструктури цифрової зарядки електромобілів
T-Systems, дочірня компанія Telekom, запустила новий продукт, покликаний спростити компаніям налаштування та експлуатацію зарядних станцій для електромобілів.
Toyota у серпні наростила продажі автомобілівToyota у серпні наростила продажі автомобілів
Toyota Motor Corporation (TMC) оголосила результати продажів, виробництва та експорту за серпень 2022 року, а також сукупні підсумки з січня по серпень, у тому числі для дочірніх компаній Daihatsu та Hino.
У Ганновері презентували унікальний електрофургон GMУ Ганновері презентували унікальний електрофургон GM
Модель Zevo 600 спеціально розроблена для розвезення по місту, а тому має кабіну зі зсувними дверима і вантажний відсік з ролетними дверима в кормі.
Ferrari створили унікальний суперкарFerrari створили унікальний суперкар
Ferrari SP51 спроєктували спеціально для автоколекції з Тайваню і не планують випускати серійно. У суперкара ексклюзивний дизайн на кшталт 50-х років і особлива обробка салону.
Яка ситуація склалася в сегменті комерційного транспорту у ЄвропіЯка ситуація склалася в сегменті комерційного транспорту у Європі
За даними АСЕА - Європейської асоціації автовиробників, реєстрація комерційного транспорту у країнах ЄС за 8 місяців нинішнього року на 18,8% менша, ніж у 2021-му.
В Україні спростили процедуру обміну водійського посвідченняВ Україні спростили процедуру обміну водійського посвідчення
В Україні суттєво спростили процес відновлення та обміну водійського посвідчення.
Suzuki зацікавилася літаючими автомобілямиSuzuki зацікавилася літаючими автомобілями
Suzuki спільно з японським стартапом SkyDrive займеться розробкою «літаючого автомобіля».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015