T-Systems запускає комплексне рішення для інфраструктури цифрової зарядки електромобілів

18:40 29.09.2022
T-Systems запускає комплексне рішення для інфраструктури цифрової зарядки електромобілів

T-Systems, дочірня компанія Telekom, запустила новий продукт, покликаний спростити компаніям налаштування та експлуатацію зарядних станцій для електромобілів. Цифрове рішення засноване на хмарі та має бути адаптоване до різних ІТ-ландшафтів.

Відповідно до прес-релізу, центральна система управління під назвою Ambika заснована на рішенні постачальника технологій ServiceNow. T-Systems описує її як «цифровий універсальний пристрій», який можна використовувати для управління обслуговуванням зарядних станцій. Процеси оплати та виставлення рахунків також можуть здійснюватися через програму.

«Завдяки нашому комплексному рішенню Ambika ми робимо можливим досягнення цілей переходу до мобільності за рахунок швидкого розгортання та справжнього сучасного користувальницького досвіду», - каже Андреас Грайс, керівник відділу цифрових рішень T-Systems.

Пропозиція компанії включає повний пакет «все (...), що потрібно для будівництва зарядних станцій»: починаючи з будівельних робіт, повної логістики, установки апаратного та програмного забезпечення до технічного обслуговування та усунення несправностей після введення в експлуатацію. Помилки можна виправити за допомогою віддаленого моніторингу. При необхідності сервісна команда підтримає те, що відбувається на місці.

Згідно з інформацією, розгортання та робота контролюватимуться через хмарну платформу ServiceNow. Портал для клієнтів надає австрійська компанія ENIO, де Telekom має частку. Дочірня компанія Telekom Comfort Charge вже використовує це рішення приблизно у 160 точках зарядки у Німеччині.


Источник: UA-electro
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015