Новости за 29.07.2022

Оптові ціни на пальне майже повернулись на «докурсові» позначкиОптові ціни на пальне майже повернулись на «докурсові» позначки
Оптові партії нафтопродуктів 29 липня продовжили знижуватись у ціні після скачка минулого тижня.
Безкоштовного розмитнення автомобілів більше не будеБезкоштовного розмитнення автомобілів більше не буде
В Україні більше не буде безкоштовного розмитнення автомобілів на іноземних номерах. Таку заяву зробив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.
Toyota створила неймовірний пікап для АнтарктидиToyota створила неймовірний пікап для Антарктиди
Шестиколісну Toyota Hilux створювали для суворих умов Антарктиди. Будівництво одного такого пікапа обходиться в 275 000 доларів.
Компанія Jeep через побоювання санкцій закриє завод в КитаїКомпанія Jeep через побоювання санкцій закриє завод в Китаї
Концерн Stellantis закриє спільне підприємство і припинить випуск автомобілів Jeep в Китаї через побоювання можливих санкцій в майбутньому.
Dongfeng розпочав виробництво конкурента Hummer EVDongfeng розпочав виробництво конкурента Hummer EV
З конвеєра заводу Dongfeng у Китаї зійшов перший передсерійний екземпляр Warrior M18 - брутального всюдихода з електричною силовою установкою на 1070 к.с.
У NEXAT вперше озвучили витрату пального та втрати системного трактора під час жнивУ NEXAT вперше озвучили витрату пального та втрати системного трактора під час жнив
Системний трактор NEXAT продовжує тестування на українських полях.
Сервісні центри МВС продовжили термін зберігання автомобільних номерівСервісні центри МВС продовжили термін зберігання автомобільних номерів
Сервісні центри МВС зупинили відлік терміну платного зберігання автомобільних номерних знаків на час дії військового стану в Україні, і їхнє знищення поки що не проводиться.
В Узбекистані розпочалося виробництво ще однієї моделі ChevroletВ Узбекистані розпочалося виробництво ще однієї моделі Chevrolet
В Узбекистані зібрали перший екземпляр Chevrolet Onix.
Представлено найекстремальніший і найдорожчий Suzuki JimnyПредставлено найекстремальніший і найдорожчий Suzuki Jimny
Мініатюрний Suzuki Jimny доопрацювали та покращили його прохідність. Автомобіль краще підготовлений до бездоріжжя та здатний долати глибокі броди.
Шини Alliance Forestar III було схвалено провідними виробниками гусеницьШини Alliance Forestar III було схвалено провідними виробниками гусениць
Компанія Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) повідомила, що відомі виробники Olofsfors, Clarks і Pewag офіційно схвалили встановлення й використання своїх гусениць на шинах Alliance 643 Forestar III та 644 Forestar III.
Розкрито подробиці Mitsubishi ASX 2023Розкрито подробиці Mitsubishi ASX 2023
Новий Mistsubishi ASX зменшиться в розмірах і порідниться з Renault Captur. Кросовер отримає бензинові та гібридні модифікації потужністю від 90 до 160 к. с.
Коли страхова вимагатиме гроші з застрахованого винуватця ДТПКоли страхова вимагатиме гроші з застрахованого винуватця ДТП
Поліс цивільної відповідальності (автоцивілка, ОСАГО) забезпечує відшкодування страхової компанії тому, хто був винуватий у ДТП. Але існують випадки, коли відшкодування доведеться повернути, та ще й доплатити.
Дебютувало нове покоління пікапу Chevrolet ColoradoДебютувало нове покоління пікапу Chevrolet Colorado
Раніше Colorado був доступний з подовженою кабіною та вантажною платформою різної довжини. Наразі доступна тільки версія Double Cab.
За тиждень автогаз на АЗС здешевшав на 1,15 грн/лЗа тиждень автогаз на АЗС здешевшав на 1,15 грн/л
Середня ціна на скраплений газ за тиждень (з 22 по 29 липня) у мережах АЗС знизилася на 1,17 грн/л - до 29,22 грн/л.
Новий Geely Coolray вже доступний для замовленняНовий Geely Coolray вже доступний для замовлення
Компанія Geely розпочала попередні продаж нового покоління Geely Coolray 2023, який у Китаї називається Binyue Cool.
Власникам євроблях хочуть знизити штрафВласникам євроблях хочуть знизити штраф
В Україні можуть знизити штраф власникам євроблях за порушення терміну ввезення авто, якщо вони передадуть свій транспортний засіб на потреби ЗСУ.
Rivian змушений скоротити 6% персоналуRivian змушений скоротити 6% персоналу
Настав час оптимізації витрат - компанія повідомила співробітників про скорочення штату на 6%.
Українці стали рідше продавати дешеві б/у автомобіліУкраїнці стали рідше продавати дешеві б/у автомобілі
З моменту початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну кількість оголошень про продаж вживаних автомобілів у ціновому діапазоні до 1000 доларів і 1000-2000 доларів знизилася в 2 рази.
Компанія Chevrolet показала новий бюджетний кросоверКомпанія Chevrolet показала новий бюджетний кросовер
Новий Chevrolet Seeker - компактний молодіжний кросовер з оригінальним дизайном та 184-сильним турбомотором. Топовий варіант моделі отримав 18-дюймові диски, вентиляцію сидінь та електропривод дверей багажника.
До 2030 року попит на тягові батареї для електромобілів зросте більш ніж у 10 разівДо 2030 року попит на тягові батареї для електромобілів зросте більш ніж у 10 разів
Якщо планам урядів різних країн щодо темпів переходу на електромобілі судилося здійснитися, то до 2030 року ринок потребуватиме використання тягових акумуляторів сукупною ємністю 3500 ГВт.год щорічно.
Екологи нажахані планами TeslaЕкологи нажахані планами Tesla
Численні екологічні та правозахисні організації написали відкритого листа до компанії Tesla та її директора Ілона Маска.
Hyundai розробляє недорогий електричний хетчбекHyundai розробляє недорогий електричний хетчбек
Компанія Hyundai розробляє для Європи електромобіль початкового рівня вартості. Він повинен буде скласти конкуренцію популярному електричному хетчбеку VW ID.3.
Паркування у Польщі: що потрібно знати українським водіямПаркування у Польщі: що потрібно знати українським водіям
Докладно розповідаємо про правила паркування у Польщі та головні відмінності від України.
Volkswagen оголосив про відкликання більше 43 тисяч автомобілівVolkswagen оголосив про відкликання більше 43 тисяч автомобілів
Компанія Volkswagen оголосила компанію відкликання понад 43 тис. машин різних моделей через дефект з камерами заднього виду.
Електропікап Chevrolet Silverado EV забронювали вже 150 тисяч людейЕлектропікап Chevrolet Silverado EV забронювали вже 150 тисяч людей
Електропікап цілком може виявитися навіть популярнішим, ніж Ford F-150 Lightning.
Як знайти пальне в дорозі і допомогти ЗСУ?Як знайти пальне в дорозі і допомогти ЗСУ?
Знайти пальне в дорозі тепер стало значно легше...
Шпигуни «спіймали» оновлений Ford EscapeШпигуни «спіймали» оновлений Ford Escape
Компанія Ford почала тестувати в США оновлений кросовер Ford Escape, який продаватиметься як модель 2023 року.
Спеціаліст з Lamborghini розроблятиме електромобіль для AppleСпеціаліст з Lamborghini розроблятиме електромобіль для Apple
Колишній топ-менеджер Lamborghini працюватиме над електрокаром Apple. До штату компанії приєднався ветеран із майже 21-річним стажем у Lamborghini.
Один із найдешевших кросоверів Китаю став гібриднимОдин із найдешевших кросоверів Китаю став гібридним
Китайська компанія Wuling, відома своїми дешевими автомобілями, випустила гібридний кросовер Xingchen HEV, який потішить своїм цінником.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015