Новости за 28.12.2022

Новий BMW 5 Series 2023 вперше помітили на випробуванняхНовий BMW 5 Series 2023 вперше помітили на випробуваннях
Наступне покоління моделі можуть поділити на версії з ДВЗ та електродвигуном. Дизайн новинки залишиться традиційнішим і не отримає величезну решітку радіатора і роздільну передню оптику, як у нової BMW 7 Series.
Hyundai у січні 2023 року покаже дві новинкиHyundai у січні 2023 року покаже дві новинки
Hyundai у січні 2023 року на автосалоні в Монреалі (Канада) покаже публіці концепт Hyundai Seven Concept та IONIQ 6.
Chery оголосила вартість нового кросовера Tiggo 9Chery оголосила вартість нового кросовера Tiggo 9
Китайська компанія Chery оголосила ціни на новий кросовер Tiggo 9.
У Китаї надійшла у продаж легальна копія Mercedes GLSУ Китаї надійшла у продаж легальна копія Mercedes GLS
Beijing BJ90 збудований на базі Mercedes-Benz GLS минулого покоління, але має самобутній зовнішній вигляд. Кросовер отримав німецькі двигун, шасі, трансмісію та деталі салону.
У США «засвітився» іржавий 92-річний CadillacУ США «засвітився» іржавий 92-річний Cadillac
Нещодавно у Лас-Вегасі такий Cadillac 353 V8 без слідів реставрації продавали на 20 тисяч доларів.
KIA показала тизери майбутнього електричного кросовера EV9KIA показала тизери майбутнього електричного кросовера EV9
Компанія KIA вперше представила концепт EV9 на автошоу у Лос-Анджелесі 2021-го. Продуктову версію моделі мають показати у 2023-му.
Honda Civic перетворили на дивний хетчбек PorscheHonda Civic перетворили на дивний хетчбек Porsche
На Honda Civic встановили передню оптику та бампери у стилі Porsche 911. Незвичайний проєкт отримав назву Civiche EG911.
Казахстан та Азербайджан спільно збиратимуть «узбецький» Chevrolet OnixКазахстан та Азербайджан спільно збиратимуть «узбецький» Chevrolet Onix
Узбекистан, Казахстан та Азербайджан створюють «Тюркський автопром».
ZF починає постачання чотиривимірних радарів для SAIC у КитаїZF починає постачання чотиривимірних радарів для SAIC у Китаї
Компанія ZF ініціювала перший запуск технології Imaging Radar для китайського автовиробника SAIC Motor Corporation в автомобілях серії R.
Названо міста світу з найрозвиненішим громадським транспортомНазвано міста світу з найрозвиненішим громадським транспортом
Експерти проаналізували системи громадського транспорту у 60 містах світу. Лідерами рейтингу стали мегаполіси Південно-Східної Азії та Західної Європи.
Tesla відновить виробництво в Шанхаї в обмеженому обсязіTesla відновить виробництво в Шанхаї в обмеженому обсязі
У січні шанхайський завод Tesla відновить виробництво, проте протягом 17 днів, з 3 по 19 січня, воно здійснюватиметься в обмеженому обсязі.
В Україні не будуть повертати техогляд автомобілівВ Україні не будуть повертати техогляд автомобілів
Технічний огляд автомобілів в Україні не повернуть із 1 січня 2023 року. До цього питання чиновники повернуться після закінчення воєнного стану.
На продаж виставили маловідомий концепт Chrysler 300CНа продаж виставили маловідомий концепт Chrysler 300C
Концепт-кар створили разом із компанією American Specialty Cars, яка оснастила прототип незвичайним дахом. Вартість унікального авто становить 35 тисяч доларів.
Флагманський електрокросовер Volvo EX90 отримає простіші версіїФлагманський електрокросовер Volvo EX90 отримає простіші версії
Компанія Volvo розглядає варіант розроблення більш доступних версій свого флагманського кросовера EX90.
Tesla отримала роботів для випуску електричних пікапів CybertruckTesla отримала роботів для випуску електричних пікапів Cybertruck
Старт масового виробництва пікапів Tesla Cybertruck відкладався неодноразово, але тепер Ілон Маск випромінює впевненість щодо можливості компанії налагодити збирання цих електромобілів.
Дорожні працівники ремонтують дорогу до БахмутаДорожні працівники ремонтують дорогу до Бахмута
Донецька область зараз є одним з найгарячіших напрямків на всій лінії фронту.
Електромобіль «Москвич» шокував своєю ціноюЕлектромобіль «Москвич» шокував своєю ціною
Електричний кросовер «Москвич 3е» виявився вдвічі дорожчим, ніж його китайський аналог від JAC. Автомобіль оснащений скромним електродвигуном потужністю 68 к.с.
Toyota оголошує про початок приймання попередніх замовлень на нову Corolla CrossToyota оголошує про початок приймання попередніх замовлень на нову Corolla Cross
27 грудня 2022 року відкрито прийом попередніх замовлень моделі Corolla Cross. Повністю нова Corolla Cross - це сімейний кросовер, що доповнює сучасну лінійку Corolla.
Японські тюнери показали яскраві варіанти доопрацювання Suzuki JimnyЯпонські тюнери показали яскраві варіанти доопрацювання Suzuki Jimny
Цілком різні варіанти тюнінгу підготували фахівці японської компанії ESB для шанувальників компактного всюдихода Suzuki Jimny.
Chery почала продажі недорогого 7-місного кросовераChery почала продажі недорогого 7-місного кросовера
У Китаї Chery почала приймати замовлення на новий кросовер Kaiyi Kunlun (Kaiyi - це ще один суббренд Chery).
Художниця розмалювала суперкар LamborghiniХудожниця розмалювала суперкар Lamborghini
Художниця зазначила, що у Lamborghini завжди виробляли автомобілі, які дарують емоції. Саме тому вона обрала цей суперкар як полотно.
Рига відправить Києву ще десять автобусівРига відправить Києву ще десять автобусів
На початку наступного року до Києва вирушать ще 10 автобусів Mercedes-Benz ризького підприємства Rīgas satiksme, які пожертвували столиці України.
Toyota - найдорожчий автомобільний бренд за версією Brand FinanceToyota - найдорожчий автомобільний бренд за версією Brand Finance
Visual capitalist опублікував інфографіку 100 найдорожчих брендів 2022 року. Рейтинг складено на основі свіжого щорічного звіту Global 500 Report від Brand Finance.
Hyundai припиняє продаж автомобілів з ДВЗ з 1 січня 2023 рокуHyundai припиняє продаж автомобілів з ДВЗ з 1 січня 2023 року
Компанія Hyundai оголосила, що у мешканців Норвегії залишилося лише кілька днів, щоб встигнути купити новий автомобіль із ДВС.
Представлено екстремальний китайський пікап для найсуворіших умовПредставлено екстремальний китайський пікап для найсуворіших умов
Новому Great Wall Poer покращили позашляхові здібності. Пікапу збільшили кліренс, встановили лебідку, захист житла та спеціальні шини.
Foton представив новий бюджетний пікапFoton представив новий бюджетний пікап
Китайський автовиробник Foton вивів на ринок новий пікап, який отримав назву Generl F9.
Компанія GAC показала електрокар із космічними технологіямиКомпанія GAC показала електрокар із космічними технологіями
Електрична модель Aion Hyper GT дебютує 30 грудня на моторшоу у Гуанчжоу.
Volkswagen озвучить назву нового електрокара на виставці гаджетів у Лас-ВегасіVolkswagen озвучить назву нового електрокара на виставці гаджетів у Лас-Вегасі
За прогнозом, нова модель замінить чотиридверний Passat і ліфтбек Arteon, з яким у електрокара збігається тип кузова.
Subaru готує заряджену версію універсала LevorgSubaru готує заряджену версію універсала Levorg
Subaru представить на Токійському автосалоні 2023 версії STI для Impreza та Levorg, а також два нових кросовери. Він пройде з 13 по 15 січня у Японії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015