Новости за 26.12.2022

Forge Design представила рестомод, натхненний легендарним Ferrari 250 GTForge Design представила рестомод, натхненний легендарним Ferrari 250 GT
Концепт Competizione Ventidue переосмислив класичний Ferrari 250 GT Berlinetta SWB. Його шасі побудують з алюмінію та вуглецевого волокна з повністю незалежною підвіскою та гальмами AP Racing.
Ford змістив Hyundai з другого місця на ринку електромобілів СШАFord змістив Hyundai з другого місця на ринку електромобілів США
Корейська Hyundai Motor була змушена поступитися Ford другим місцем на локальному ринку.
Компанія Hongqi показала спортивну версію седана H6Компанія Hongqi показала спортивну версію седана H6
Китайська компанія Hongqi, яка є преміальним суббрендом FAW, привезе на автосалон у Гуачнжоу спортивну версію седана Hongqi H6.
Найрідкісніший і найдорожчий Chevrolet Corvette піде з молоткаНайрідкісніший і найдорожчий Chevrolet Corvette піде з молотка
Усього випустили лише два Chevrolet Corvette ZL1 і це одна з найдорожчих американських моделей. Спорткар здатний розвинути 320 км/год і був найшвидшим авто свого часу.
Презентували новий електричний трактор New HollandПрезентували новий електричний трактор New Holland
У штаті Арізона (США) під час CNH Industrial Tech Day 2022 презентували новий трактор T4 Electric Power, розроблений у співпраці з компанією Monarch Tractor.
Isotta Fraschini показала суперкар для Ле-МанаIsotta Fraschini показала суперкар для Ле-Мана
Відроджений італійський бренд Isotta Fraschini готується до знаменитого марафону «24 години Ле-Мана». У престижних змаганнях на витривалість братиме участь гоночний болід із гібридним силовим агрегатом.
У Китаї презентували електрокросовер із запасом ходу майже 1000 кмУ Китаї презентували електрокросовер із запасом ходу майже 1000 км
Купе-кросовер Nio EC7 відрізняється динамічним обтічним дизайном і розкішним салоном. Електрокар вийшов 644-сильною установкою та розганяється до 100 км/год за 3,8 с.
Пальне в опті дешевшаєПальне в опті дешевшає
За минулий тиждень ціни на бензин просіли в гурті на 1,25 грн/л, при цьому вартість дизпального зменшилась на 0,5 грн/л.
Toyota продаватиме нові авто лише з одним ключемToyota продаватиме нові авто лише з одним ключем
Японська компанія Toyota офіційно заявила про те, що почне продавати автомобілі з одним смарт-ключом.
Гонщик виставив на аукціон колекцію ексклюзивних автоГонщик виставив на аукціон колекцію ексклюзивних авто
Автогонщик володіє суперкаром Lamborghini Aventador SVJ Roadster, гоночними болідами та раритетними авто. Їхня загальна вартість перевищує 10 мільйонів доларів.
У Британії нетверезі Санта-Клауси катали селом на БМПУ Британії нетверезі Санта-Клауси катали селом на БМП
На Різдво жителі села Ангаррак (графство Корнуолл, Великобританія) стали свідками досить незвичного дійства.
Франція розширює пільги для електромобілівФранція розширює пільги для електромобілів
Франція продовжила на два роки схему «пільги у натуральній формі» («Benefit-in-Kind» - BIK) для електромобілів - тепер вона діє до кінця 2024 року.
Японці «схрестили» спорткар Nissan із кросоверомЯпонці «схрестили» спорткар Nissan із кросовером
Для створення незвичайного проєкту довелося повністю розібрати кузов Nissan Z та доопрацювати деякі деталі кросовера Murano. Результат вийшов досить цікавим.
У Каліфорнії заборонять рекламувати Tesla як повністю автономні автомобіліУ Каліфорнії заборонять рекламувати Tesla як повністю автономні автомобілі
Як повідомляє видання San Francisсо Chronicle, зміни в законодавстві були прийняті після великої ДТП на мосту в затоці Сан-Франциско, Каліфорнія.
Компанія Toyota побила минулорічний рекорд продажівКомпанія Toyota побила минулорічний рекорд продажів
У листопаді 2022 року як світовий продаж, так і виробництво перевищили рівень попереднього року внаслідок сталого попиту.
Механіки із США перетворюють класичні авто на електромобіліМеханіки із США перетворюють класичні авто на електромобілі
Електричні маслкари вражають своєю динамікою. Замість гучного реву двигуна від них виходить ледь чутний шум.
Електрокросовер IM LS7 від Alibaba мітить у бестселериЕлектрокросовер IM LS7 від Alibaba мітить у бестселери
Китайська компанія IM Motors, яка є спільним проєктом SAIC та Alibaba, зібрала 3 тисячі замовлень всього за годину після презентації електричного кросовера LS7.
Перероблений у Maybach мінівен Mercedes-Benz Vito продали за $181000Перероблений у Maybach мінівен Mercedes-Benz Vito продали за $181000
Тюнери доклали максимум зусиль і змінили уживаний автомобіль 2021 року випуску з пробігом 2253 км до невпізнанності.
Розсекречено перший електрокросовер від SEATРозсекречено перший електрокросовер від SEAT
Cupra Tarvascan - електричний купе-кросовер з динамічним дизайном. Нову модель запропонують у версіях потужністю 204 та 295 к.с., а запас ходу електрокара становитиме близько 500 км.
Subaru представить на автосалоні в Токіо відразу 7 новинокSubaru представить на автосалоні в Токіо відразу 7 новинок
Японська автомобілебудівна компанія Subaru розповіла про новинки для автосалону в Токіо, який пройде з 13 по 15 січня 2023 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015