Новости за 26.05.2024

Шість років тому Ілон Маск запустив у космос Tesla RoadsterШість років тому Ілон Маск запустив у космос Tesla Roadster
Дослідники кажуть, що автомобіль рухається зі швидкістю 25 290 км/год і може зіткнутися з однією з планет земної групи.
У Великобританії та США злодії масово крадуть кабелі електрозарядокУ Великобританії та США злодії масово крадуть кабелі електрозарядок
Хвиля крадіжок дротів з електричних зарядок охопила США та Великобританію. Кабелі здають на брухт, але не все так просто.
Новий Geely Atlas виявився дешевшим за попередникаНовий Geely Atlas виявився дешевшим за попередника
На домашньому ринку стартували продажі оновленого Geely Atlas, який, за новою китайською традицією, виявився дешевшим, ніж дореформована модель.
В Україні помітили Mercedes-Benz із фільму «Достукатися до небес»В Україні помітили Mercedes-Benz із фільму «Достукатися до небес»
Mercedes SL Pagoda - одне з найбільш інноваційних авто 60-х років, адже його оснастили впорскуванням пального, автоматичною КПП та дисковими гальмами. Серед власників спорткара були Елвіс Преслі, Джон Леннон і Софі Лорен.
Toyota показала нову спецверсію Land Cruiser 300Toyota показала нову спецверсію Land Cruiser 300
Toyota Land Cruiser 300 отримала спеціальну версію з приставкою 10th Victory Edition у назві, яка натхненна Дакаром та приурочена до 10-ї перемоги поспіль компанії на цьому ралі.
Капотна Scania Hauber отримала вражаючу аерографіюКапотна Scania Hauber отримала вражаючу аерографію
Унікальний рефрижераторний автопарк німецької компанії Heide-Logistik поповнився ще одним автомобілем, який може вважатись справжнім витвором мистецтва у жанрі аерографії.
У Польщі власники авто мають отримати нове маркуванняУ Польщі власники авто мають отримати нове маркування
У Польщі з 17 травня 2024 року набуло чинності розпорядження міністра інфраструктури, яке вимагає маркування автомобілів з газовою установкою.
Виявлено культовий американський спорткар в ідеальному станіВиявлено культовий американський спорткар в ідеальному стані
Dodge Charger R/T - потужна заряджена версія моделі. Спортивне купе оснащене 7,2-літровим 375-сильним V8 і здатне розігнатися до 100 км/год за 6 с.
Новий Range Rover вперше стали випускати за межами БританіїНовий Range Rover вперше стали випускати за межами Британії
Флагманський Range Rover вперше почали випускати за межами Британії. Прес-служба концерну Jaguar Land Rover підтвердила: великі позашляховики локалізували в Індії.
Унікальний прототип Pontiac не можуть продати за 1 мільйон доларівУнікальний прототип Pontiac не можуть продати за 1 мільйон доларів
Pontiac Banshee - невидана модель Pontiac, яка позиціонувалась як «вбивця» Chevrolet Corvette. Втім, купе так і не запустили в серію, а всього було випущено лише декілька прототипів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015