Виявлено культовий американський спорткар в ідеальному стані

16:05 26.05.2024
Виявлено культовий американський спорткар в ідеальному стані

У США знайшли чудово збережений Dodge Charger 1969 року. Знамените спортивне авто проїхало всього 19 400 км. Про нього розповів у відео на Youtube блогер Lou Costabile.

Цей Dodge Charger R/T в гарному стані й не потребує реставрації. Його кузов, салон та двигун добре збереглися, адже тривалий час автомобіль стояв у гаражі та не експлуатувався, тому це капсула часу.

Перший власник використовував авто в стрітрейсінгу та навіть модернізував його - замінив карбюратори та вихлоп. Проте коли він одружився та став батьком, то все рідше брав участь у вуличних перегонах, а з часом взагалі відмовився від них.

Після смерті власника спорткар придбав палкий прихильник Dodge Charger - це вже п'яте авто цієї моделі в його колекції. Про машину дбають і вона дуже рідко виїжджає на дороги.

Dodge Charger R/T 1969 року - цінна колекційна модель. Автомобіль оснащений величезним 7,2-літровим V8 потужністю 375 к.с. і 3-ступінчастою автоматичною КПП. Розгін до 100 км/год займає 6 с, а максимальна швидкість перевищує 200 км/год.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015