Новости за 26.01.2023

Дизайнери припустили, як може виглядати майбутній пікап від VolvoДизайнери припустили, як може виглядати майбутній пікап від Volvo
Незалежні дизайнери представили своє бачення кросовера XC90 в іншому кузові, який готовий до серйозних перевезень, не відмовляючись від комфорту, технологій та безпеки.
Volta Trucks анонсувала випуск 300 електрофургонівVolta Trucks анонсувала випуск 300 електрофургонів
Шведсько-британська компанія Volta Trucks оголосила про отримання замовлення на виробництво 300 електричних фургонів на загальну суму 85 млн. євро.
На аукціон виставили дуже рідкісний суперкар Lamborghini зіркового співакаНа аукціон виставили дуже рідкісний суперкар Lamborghini зіркового співака
Lamborghini Countach першої серії оснащений 375-сильним V12 і здатний розвинути 290 км/год. Суперкар став першою моделлю марки із фірмовими «гільйотинними» дверима, а також отримав незвичайний перископ.
Побудовано перше у світі підводне автомобільне кільцеПобудовано перше у світі підводне автомобільне кільце
Кругова автомобільна розвязка стала частиною нового підводного тунелю на Фарерських островах
На продаж виставили старий суперкар Ferrari Девіда БекхемаНа продаж виставили старий суперкар Ferrari Девіда Бекхема
Ferrari 360 Spider 2001 року випуску відмінно зберігся і має невеликий пробіг. Він оснащений потужним двигуном V8 та може розганятися до 295 км/год.
На аукціон виставили новий Ford Bronco RaptorНа аукціон виставили новий Ford Bronco Raptor
Час очікування на новий позашляховик Ford Bronco Raptor, як і раніше, становить близько року. Однак не всі готові чекати так довго.
Власникам автомобілів KIA та Hyundai масово відмовляють у страхуванніВласникам автомобілів KIA та Hyundai масово відмовляють у страхуванні
В американському місті Сент-Луїс за 2022 рік кількість викрадень автомобілів Kia і Hyundai збільшилася на 1450%. Поліція пов'язує це з вірусним відео в TikTok.
Volvo анонсувала нові передові технології безпекиVolvo анонсувала нові передові технології безпеки
Новий генеральний директор Volvo Джим Роуен, який у березні 2022 року змінив на цій посаді Хокана Самуельссона, анонсував нові технології безпеки.
Дизайнери показали автомобіль, створений на основі 250 різних моделейДизайнери показали автомобіль, створений на основі 250 різних моделей
Червоний кросовер був створений завдяки методу поєднання зображень. Підсумковий концепт-кар одночасно нагадує інші авто, але водночас вийшов самобутнім.
Покупці водневих вантажівок Nikola Tre FCEV зможуть отримати субсидію до 288 тисяч доларівПокупці водневих вантажівок Nikola Tre FCEV зможуть отримати субсидію до 288 тисяч доларів
Крім того, покупці водневих вантажівок можуть претендувати на податкові пільги у розмірі $40 тис. від федерального уряду через прийняття Закону про зниження шкідливих викидів.
Компанія Infiniti створила унікальний чорний колірКомпанія Infiniti створила унікальний чорний колір
Унікальний колір може змінюватися від чорного до зеленого або синього відтінку. Його отримає спецверсія Q50 Black Opal Edition, яка коштує на 2200 доларів дорожче за стандартну модель.
Tesla «утримує» нових клієнтів краще, ніж будь-яка інша маркаTesla «утримує» нових клієнтів краще, ніж будь-яка інша марка
Фахівці аналітичної компанії провели дослідження, яке показало, що компанія Tesla утримує нових клієнтів краще ніж будь-який інший бренд.
«АвтоВАЗ» продовжує спрощувати свої моделі«АвтоВАЗ» продовжує спрощувати свої моделі
Базова Lada Granta втратила центральний замок, а незабаром залишиться і без підсилювача керма. Із січня автомобілі фарбують лише у чорний колір.
У Казахстані стартувало виробництво KIA SportageУ Казахстані стартувало виробництво KIA Sportage
На заводі Allur у Костанаї, Казахстан, розпочалося дрібновузлове виробництво автомобілів південнокорейської марки KIA.
Авторинок США продемонстрував найгірший результат за 10 роківАвторинок США продемонстрував найгірший результат за 10 років
У 2022 році на авторинку США змінився лідер. Найбільший попит в американців, як і раніше, мають великі рамні пікапи, але й продаж електрокарів зростає.
Через низькі ціни українські компанії нарощують імпорт СВГ з країн БалтіїЧерез низькі ціни українські компанії нарощують імпорт СВГ з країн Балтії
Профіцит скрапленого газу на українському ринку, що утворився в результаті активних закупівель у грудні, сприяє зменшенню обсягів імпорту у січні.
У Польщі в чотирьох містах працюють центри, де українці можуть обміняти посвідчення водіяУ Польщі в чотирьох містах працюють центри, де українці можуть обміняти посвідчення водія
Відновлення посвідчення водія при втраті, згубі чи викраденні - не надається за кордоном, тільки обмін.
Китай торік став головним експортером легкових автомобілів до РФКитай торік став головним експортером легкових автомобілів до РФ
Китай у 2022 році експортував у РФ на 40% більше легкових автомобілів до РФ, ніж роком раніше.
Toyota готує новий позашляховик Land Cruiser 70Toyota готує новий позашляховик Land Cruiser 70
Toyota Land Cruiser 70 із мінімальними змінами випускають із 1984 року. Культовий рамний позашляховик досі має попит.
ЗСУ отримали 15 пікапів, які стануть на захист неба над КиєвомЗСУ отримали 15 пікапів, які стануть на захист неба над Києвом
Збройні сили України отримали 15 вантажних пікапів, які оснащені озброєнням, здатним ефективно збивати дрони-камікадзе та навіть ракети, що низько летять.
Американський виробник СПГ нарощує обсяги експорту в ЄвропуАмериканський виробник СПГ нарощує обсяги експорту в Європу
Sempra постачатиме PKN Orlen близько 1 млн тонн СПГ на рік з першої фази свого незавершеного проєкту в Порт-Артурі у штаті Техас у США, остаточне інвестиційне рішення щодо якого планується прийняти до кінця березня.
Tesla витратить $3,6 млрд на будівництво фабрик з випуску вантажівок та акумуляторівTesla витратить $3,6 млрд на будівництво фабрик з випуску вантажівок та акумуляторів
Цього тижня було оголошено про наміри вкласти ще $3,6 млрд у розширення виробництва тягових батарей у Неваді та організації масового складання вантажівок Tesla Semi.
Виявлено культовий японський суперкар з пробігом понад 600 000 кмВиявлено культовий японський суперкар з пробігом понад 600 000 км
Acura NSX активно експлуатували та використовували як повсякденне авто. Суперкар регулярно обслуговували та змінювали всі розхідники за графіком.
KONA Electric зі знижкою 5% в автоцентрі Паритет!KONA Electric зі знижкою 5% в автоцентрі Паритет!
Автомобілі KONA Electric з вигодою до 92 600 грн. в автоцентрі Паритет на Автозаводській, 24.
Volvo Cars відкликає понад 100 тисяч автомобілів по всьому світуVolvo Cars відкликає понад 100 тисяч автомобілів по всьому світу
Автовиробник Volvo Cars заявив, що вікликає 106 900 автомобілів по всьому світу через підозру щодо несправності гальмам.
Компанія Ashok Leyland презентувала водневі вантажівкиКомпанія Ashok Leyland презентувала водневі вантажівки
На виставці Auto Expo 2023, що нещодавно проходила в індійському місті Велика Нойда, компанія Ashok Leyland продемонструвала шість комерційних автомобілів на альтернативних видах палива.
Bugatti оновила свою найдешевшу «модель»Bugatti оновила свою найдешевшу «модель»
Електросамокат Bugatti можна замовити в трьох кольорах. Він здатний розганяти до 35 км/год і може проїхати 56 км на одному заряді.
Компанія Ford продає свій завод в НімеччиніКомпанія Ford продає свій завод в Німеччині
Компанія Ford продає німецький завод китайському автогіганту BYD. Таким чином американський виробник хоче врятувати німецький автозавод у Саарлуї.
Міжнародну трасу Київ-Ковель-Ягодин перекрили на кілька днівМіжнародну трасу Київ-Ковель-Ягодин перекрили на кілька днів
У Рівненській області з 24 по 28 січня тимчасово перекрили ділянку міжнародної траси Київ-Ковель-Ягодин.
В ЄС вимагають встановити дату закінчення продажу вантажівок та автобусів з ДВЗВ ЄС вимагають встановити дату закінчення продажу вантажівок та автобусів з ДВЗ
Нідерланди, Бельгія, Данія та Люксембург закликали Європейський Союз встановити дату, до якої нові вантажівки та автобуси, які продаються в Європі, повинні мати нульовий рівень викидів
Розсекречено Toyota Tacoma нового поколінняРозсекречено Toyota Tacoma нового покоління
Toyota Tacoma стане виразнішою на вигляд і буде побудована на новій платформі. Вперше модельна лінійка отримає гібридну версію.
У Volvo вважають, що до повністю автономних автомобілів ще «далеко»У Volvo вважають, що до повністю автономних автомобілів ще «далеко»
За словами генерального директора Volvo Джима Роуена, до повністю автономних автомобілів ще «далеко», попри зрілість технології.
Stellantis відкликає 76 тисяч гібридних мінівенівStellantis відкликає 76 тисяч гібридних мінівенів
Через високий ризик короткого замикання сервісна акція зачепить близько 76 тисяч гібридних мінівенів Chrysler Pacifica.
Британські вантажівки доставили на передову генераториБританські вантажівки доставили на передову генератори
Закуплені для ЗСУ британські вантажівки DAF Leyland 45.150 (4х4) продовжують працювати на перемогу над російськими окупантами.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015