Новости за 25.06.2024

Американська версія Volkswagen ID.Buzz буде більшою, але дешевшою за європейськуАмериканська версія Volkswagen ID.Buzz буде більшою, але дешевшою за європейську
Оскільки культовий Volkswagen Microbus заходить у США, то VW має намір подвоїти виробництво трирядного акумуляторного фургона ID.Buzz.
Представлено новий Volkswagen Jetta 2025Представлено новий Volkswagen Jetta 2025
Седан Volkswagen Jetta оновили зовні та всередині, а також суттєво розширили його комплектацію. Модель пропонують із бензиновими турбомоторами потужністю до 231 к.с.
Компанія Alpine анонсувала водневий суперкарКомпанія Alpine анонсувала водневий суперкар
Французька компанія Alpine планує представити суперкар Alpenglow HY4, який працює на водні. Новинку обіцяють представити у 2028 році.
Уряд змінив порядок держреєстрації і зняття з обліку транспортних засобівУряд змінив порядок держреєстрації і зняття з обліку транспортних засобів
Уряд привів у відповідність до Закону «Про санкції» Порядок державної реєстрації і зняття з обліку транспортних засобів.
Український розміновувач DOK-ING MV-10 отримав сертифікат відповідностіУкраїнський розміновувач DOK-ING MV-10 отримав сертифікат відповідності
Зібрана та частково локалізована в Україні важка машина розмінування DOK-ING MV-10 успішно пройшла сертифікацію: документ про проходження цієї процедури отримав вітчизняний виробник «А3Tech-Україна».
Дебютував новий Bentley Continental GT 2025Дебютував новий Bentley Continental GT 2025
Bentley Continental GT оновили зовні та оснастили надпотужною гібридною установкою на 782 к.с. Спорткар не лише розвиває 335 км/год, але й здатен проїхати 80 км на електротязі.
BMW дозволили використовувати у своїх машинах два різних автопілотиBMW дозволили використовувати у своїх машинах два різних автопілоти
Система Personal Pilot працюватиме разом з асистентом руху магістралями Highway Assistant, причому в BMW заявляють, що схвалення на одночасне використання двох систем різного рівня автономності видано вперше в галузі.
Лінійка Volkswagen отримає новий бюджетний пікапЛінійка Volkswagen отримає новий бюджетний пікап
Компанія Volkswagen підтвердила факт запуску у виробництво нового компактного пікапа. Для цього вона провела модернізацію заводу у Бразилії.
В електрокарах Tesla знайшли ще одну несправністьВ електрокарах Tesla знайшли ще одну несправність
Tesla відома своїми інноваційними функціями, але нещодавнє оновлення програмного забезпечення призвело до проблем з однією з них - Dog Mode.
Наука підтверджує: люди перевершують автоматизовані системи у водінніНаука підтверджує: люди перевершують автоматизовані системи у водінні
Дослідження стверджує, що на даному етапі розвитку люди їздять краще в сутінках, ніж автоматизована техніка. Експерименти також показують, що люди-водії краще орієнтуються на перехрестях.
Представлено найпотужніший кросовер AudiПредставлено найпотужніший кросовер Audi
Audi RS Q8 Performance оснащений 640-сильним V8 твін-турбо. Спортивний кросовер здатен розігнатися до 100 км/год за 3,6 с і розвинути 305 км/год.
Euro NCAP проводитиме краш-тести вантажівокEuro NCAP проводитиме краш-тести вантажівок
Асоціація Euro NCAP розширює програму своїх краш-тестів на цю категорію транспортних засобів. Першу серію випробувань вже проведено, результати обіцяють оприлюднити у листопаді.
Опубліковано незалежні рендери оновленої Tesla Model YОпубліковано незалежні рендери оновленої Tesla Model Y
Модель-бестселер Tesla з часом має бути оновлена в стилі Model 3 Highland, але невідомо, коли вона вийде в світ.
У США почали використовувати сканери зі ШІ для виявлення поломок автоУ США почали використовувати сканери зі ШІ для виявлення поломок авто
Під час діагностики автомобілі на СТО фотографують з усіх сторін. Штучний інтелект аналізує світлини та знаходить можливі несправності.
Військовим медикам передали броньовану амфібіюВійськовим медикам передали броньовану амфібію
Медики ГУР днями здобули гусеничну амфібію, заброньовану за класом B7 українськими фахівцями. Проект зайняв 8 місяців напруженої роботи та коштував 171 тис. доларів.
Volkswagen випустив спеціальні колеса для нового Golf RVolkswagen випустив спеціальні колеса для нового Golf R
Дизайнер Ранбір Калха зазначив, що при розробці коліс ставилася мета досягти максимального розміру візуального сприйняття, зберігаючи при цьому функціональність.
Названо найпопулярніші авто у світі за 2024 рікНазвано найпопулярніші авто у світі за 2024 рік
Найбільшим попитом на глобальному ринку користуються кросовери та пікапи. Минулорічний лідер Tesla Model Y опустився одразу на 5-ть позицій.
Honda припинить виробництво невеликих мопедів у 2025 роціHonda припинить виробництво невеликих мопедів у 2025 році
Керівництво корпорації Honda ухвалило рішення припинити до листопада 2025 року виробництво мопедів з двигунами 50 куб. см і менше, зокрема й найпопулярнішу у світі серію Super Cub.
Кемпер-фургон Tesla виявився фейкомКемпер-фургон Tesla виявився фейком
В мережі опублікували фото та характеристики фургона Tesla у виконанні автокемпера: гарні світлини з посиланнями на люксові функції збивають з пантелику навіть експертів.
Запорізькі рятувальники отримали унікальний бронеавтомобіль КрАЗЗапорізькі рятувальники отримали унікальний бронеавтомобіль КрАЗ
Рятувальники Запорізького гарнізону для доставки гуманітарних вантажів до прифронтових районів використовують унікальний броньований автомобіль.
Fiat відродить знамениту сімейну модель у новому форматіFiat відродить знамениту сімейну модель у новому форматі
Новий Fiat Multipla стане невеликим сімейним кросовером. Модель запропонують у бензинових, гібридних та електричних версіях на 5 або 7 місць.
Через «Дію» перереєстрували вже близько 122 тисяч транспортних засобівЧерез «Дію» перереєстрували вже близько 122 тисяч транспортних засобів
Через «Дію» в Україні наразі вже було перереєстровано близько 122 тисяч транспортних засобів. Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував заступник міністра внутрішніх справ Леонід Тимченко.
Toyota відкрила зарядні станції Lexus для інших електромобілівToyota відкрила зарядні станції Lexus для інших електромобілів
Toyota оголосила, що відкриє зарядні станції свого люксового бренду Lexus для всіх електромобілів у Японії, слідуючи прикладу Tesla у США та в усьому світі.
Недорогий електрифікований кросовер від General Motors показали на перших фотоНедорогий електрифікований кросовер від General Motors показали на перших фото
Новий Wuling Starlight S - доступний 5-місний кросовер довжиною 4,7 м. Модель запропонують у плагін-гібридній та електричній версіях.
В Європі крадуть з вантажівок прямо на ходуВ Європі крадуть з вантажівок прямо на ходу
Проблема з крадіжками на європейських дорогах знову постала дуже гостро: злодії проникають у фури в русі та цуплять відтіля все цінне.
Мінімальний пробіг, але є нюанс: два Tesla Cybertruck на аукціоніМінімальний пробіг, але є нюанс: два Tesla Cybertruck на аукціоні
Обидва електромобілі виглядають цілком придатними для відновлення, а якщо враховувати, що їх з аукціону можна придбати за прийнятною ціною, то ця пропозиція взагалі виглядає привабливою.
Рідкісний Cadillac 50-х поїхав після 20 років простоюРідкісний Cadillac 50-х поїхав після 20 років простою
Cadillac Eldorado Biarritz був флагманською моделлю американської марки в 50-х. Розкішний кабріолет багато оснащений, а під його капотом ховається 305-сильний V8.
У Києві тимчасово обмежать рух на Кільцевій дорозіУ Києві тимчасово обмежать рух на Кільцевій дорозі
На час проведення дорожніх робіт рух транспорту буде організований двома смугами в кожному напрямку з протилежної сторони Кільцевої дороги.
Тернопільські фермери передали спецназівцям «АЗОВу» 10 нових пікапівТернопільські фермери передали спецназівцям «АЗОВу» 10 нових пікапів
Компанія «Агропродсервіс» спільно з благодійним фондом «Покрова» придбала для 12-ї бригади спеціального призначення «АЗОВ» 10 нових пікапів Toyota Hilux.
Українські перевізники повинні будуть їздити з новою наліпкоюУкраїнські перевізники повинні будуть їздити з новою наліпкою
На сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України опублікували пояснення щодо змін в оновленій Угоді про лібералізацію вантажних перевезень між Україною та Європейським Союзом.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015