Новости за 23.07.2024

Renault тестує технологію Apache, яка боротиметься з шумовим забрудненнямRenault тестує технологію Apache, яка боротиметься з шумовим забрудненням
Автовиробник тестує технологію Apache, основною метою якої є зниження акустичного забруднення, що спричинене контактом коліс з дорожнім покриттям.
Керівник Rivian поділився планами на майбутнєКерівник Rivian поділився планами на майбутнє
Генеральний директор Rivian Ар-Джей Скаріндж поділився новими подробицями про модель R3X.
На заводах Tesla з 2025 року можуть почати працювати роботи OptimusНа заводах Tesla з 2025 року можуть почати працювати роботи Optimus
Генеральний директор Tesla Ілон Маск повідомив, що з наступного року на заводах компанії працюватимуть гуманоїдні роботи, яких вони самі виготовлять.
Представлено недорогий екстремальний пікап IsuzuПредставлено недорогий екстремальний пікап Isuzu
Новий Isuzu D-Max Mudmaster отримав позашляхові шини, захист днища та шноркель, а його кліренс збільшили до 265 мм. Пікап комплектують 164-сильним турбодизелем.
LPG у роздробі «дивиться» на 30 грн/лLPG у роздробі «дивиться» на 30 грн/л
З 15 по 23 липня середня вартість скрапленого газу зросла на 58 коп./л, до 27,48 грн/л, досягнувши рівня першої декади травня цього року. З початку місяця автогаз здорожчав на 88 коп./л.
На тести виїхав оновлений седан BMW 7-SeriesНа тести виїхав оновлений седан BMW 7-Series
Прототип BMW 7-series разом з іншими новими моделями марки, покритими камуфляжем, помітили на тестах в Іспанії.
Головний китайський виробник електрокарів відкриє філію в УгорщиніГоловний китайський виробник електрокарів відкриє філію в Угорщині
Французька Forvia, сьомий за величиною постачальник автомобільних технологій у світі, та китайський автовиробник BYD розширюють партнерство на Європу.
Toyota виводить на світовий ринок недорогий спортивний кросоверToyota виводить на світовий ринок недорогий спортивний кросовер
Toyota Starlet Cross - доступний компактний купе-кросовер із виразним дизайном та багатим оснащенням. Модель пропонують із 1,5-літровим бензиновим двигуном.
«Старий» Subaru Forester має кращий попит за кросовер нового покоління«Старий» Subaru Forester має кращий попит за кросовер нового покоління
Підрозділ Subaru в США повідомляє, що у дилерів залишилось дуже мало Subaru Forester 2024 модельного року.
Porsche змінє свої довгострокові плани з продажу електрокарівPorsche змінє свої довгострокові плани з продажу електрокарів
Компанія, яка раніше ставила за мету досягти 80 відсотків продажів електромобілів до 2030 року, тепер уточнює, що цей показник залежатиме від споживчого попиту і розвитку індустрії.
Оприлюднено рейтинг кращих електромобілів 2024 рокуОприлюднено рейтинг кращих електромобілів 2024 року
Експерти Consumer Reports відзначили лише 14 електричних моделей із 50 протестованих. Серед переможців рейтингу переважають електрокари від концерну Hyundai-KIA.
Названо найпопулярніші дизельні авто в Україні за 2024 рікНазвано найпопулярніші дизельні авто в Україні за 2024 рік
Автомобілі з дизельними моторами в Україні посідають друге місце за популярністю, обійти їх вдалося лише машинам із бензиновими ДВЗ.
Відрахування в пенсійний фонд при купівлі авто можуть впасти втричі через нові податкиВідрахування в пенсійний фонд при купівлі авто можуть впасти втричі через нові податки
Експерти порахували, які наслідки матиме новий закон у разі його прийняття для автомобільного ринку та як він вплине на відрахування до пенсійного фонду при купівлі нових автомобілів.
У США створили оригінальний вантажний електробайкУ США створили оригінальний вантажний електробайк
Електровелосипед Mooncool TK1 E-Trike здатен розвивати 26 км/год та перевозити до 159 кг вантажу. Його запас ходу сягає 96 км.
Дебютувала оновлена Honda OdysseyДебютувала оновлена Honda Odyssey
Популярний мінівен Honda Odyssey піддали плановому оновленню. Він став розкішніше, але при цьому отримав і більший цінник.
Що змусило компанію Xiaomi випускати електромобілі?Що змусило компанію Xiaomi випускати електромобілі?
Ринок електромобілів у Китаї переповнений гравцями, тому бажання Xiaomi вийти на цей сегмент стало несподіванкою.
Tesla Cybertruck дебютує одразу у двох популярних іграхTesla Cybertruck дебютує одразу у двох популярних іграх
Компанія Epic Games оголосила, що електричний пікап Tesla Cybertruck дебютює у її двох популярних відеоіграх Fortnite та Rocket League.
Porsche готує новий гібридний кабріолет 911 Turbo SPorsche готує новий гібридний кабріолет 911 Turbo S
Німецька компанія Porsche планує розширити сімейство 911. Новим членом родини стане гібридний кабріолет Turbo S, прототипи якого помітили на тестах.
Чому у закамуфльованого Skoda Elroq фламінго на дверях?Чому у закамуфльованого Skoda Elroq фламінго на дверях?
Компактний електричний позашляховик Skoda Elroq показали на велозмаганнях Tour de France в оригінальному камуфляжі.
Новий CITROEN Jumpy готується прибути в Україну: максимальна практичність за максимально привабливою ціноюНовий CITROEN Jumpy готується прибути в Україну: максимальна практичність за максимально привабливою ціною
Автомобіль буде запропонований українським покупцям з потужним та економним дизельним двигуном 2.0 BlueHDi 145 та у двох варіантах довжини кузова - стандартний L2 або збільшений L3.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015