Чому у закамуфльованого Skoda Elroq фламінго на дверях?

15:17 23.07.2024
Чому у закамуфльованого Skoda Elroq фламінго на дверях?

Компактний електричний позашляховик Skoda Elroq показали на велозмаганнях Tour de France в оригінальному камуфляжі, який буде зберігатися до офіційної прем'єри автомобіля. Натхненням для камуфляжу стала деталь з логотипу бренду.

Основою камуфляжу Skoda Elroq є трапеція, утворена частиною першої літери бренду та інтегрованим наголосом (що перетворює звук «s» на «ш»). Ця деталь повторюється в різних розмірах і вирівнюваннях, щоб створити візерунок, який має надати відчуття зовнішнього вигляду автомобіля, не видаючи деталей. Автомобіль без маски не буде повністю розкритий до світової прем'єри.

Трапецієподібний камуфляж базується на новому графічному візерунку Skoda, а також відображає характер Elroq, який стане першим автомобілем, який буде мати нову мову дизайну Modern Solid чеського автовиробника.

«Камуфляж, створений з акцентного мотиву гачка, підкреслює елегантний, але міцний силует Elroq. Водночас він ідеально покриває деталі нової моделі та поєднує два наші характерні корпоративні кольори, щоб привернути увагу та підвищити впізнаваність бренду», - говорить Майкл Лансдорф з відділу маркетингу Skoda.

Камуфляж автомобіля має ще одну особливість, яку не можна не помітити: фламінго на задніх вікнах.

«Чому фламінго? По-перше, їх яскравий рожевий колір створює вражаючий контраст із зеленими кольорами марки Skoda. По-друге, вони мають певне значення для Elroq, про що ви дізнаєтеся більше цієї осені. Залишайтеся з нами», - каже Вероніка Зігаус, керівник відділу стратегії бренду та виробництва контенту в Skoda.

Побудований на платформі MEB, компактний електропозашляховик Elroq схожий за технічними характеристиками на моделі сімейства Enyaq. Це перший автомобіль чеського автовиробника, який повною мірою використовує нову мову дизайну Modern Solid, що помітно в новій решітці радіатора Tech Deck Face і написі Skoda на передній частині. Elroq пропонує запас ходу до 560 кілометрів на одній зарядці, видає до 220 кВт і має 470-літровий багажний відсік.


Источник: 24tv.ua
Фото: Skoda
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015