Новости за 23.04.2024

ТОП-10 кращих електромобілів у 2024 роціТОП-10 кращих електромобілів у 2024 році
Сьогодні ви дізнаєтеся про десять моделей електрокарів китайської збірки, що вже мають великий попит в Україні чи можуть стати бестселерами у майбутньому.
Пікап BYD Shark уперше помічено без камуфляжуПікап BYD Shark уперше помічено без камуфляжу
удячи зі знімків, Shark буде виконано у фірмовій стилістиці марки. Він виглядає брутально з кутастим кузовом, масивним пластиковим обвісом, ємною вантажною платформою, великими колесами і високим дорожнім просвітом.
Перший електромобіль Range Rover розсекретили під час тестівПерший електромобіль Range Rover розсекретили під час тестів
Електромобіль Range Rover матиме потужність понад 500 сил. Автомобіль збереже хороші позашляхові властивості й зможе форсувати глибокі броди.
Україна значно посилила позиції на електромобільному європейському авторинкуУкраїна значно посилила позиції на електромобільному європейському авторинку
За підсумками продажів нових електрокарів за 1-й квартал 2024 року український авторинок значно посилив позиції серед європейських країн.
Верховна Рада готує новий закон про продаж вживаних автоВерховна Рада готує новий закон про продаж вживаних авто
Мова йде про новий механізм продажу вживаних автомобілів субєктами господарювання. Ініціатива депутатів направлена на збільшення надходжень до бюджету.
Названі найпопулярніші дизельні авто УкраїниНазвані найпопулярніші дизельні авто України
У першому кварталі цього року дизельні моделі зайняли чверть ринку.
Volkswagen Caddy отримає штучний інтелект та нових помічниківVolkswagen Caddy отримає штучний інтелект та нових помічників
Volkswagen Caddy, який є найменшим у комерційній лінійці марки, пройшов планове оновлення. Візуально модель не змінилася, але стала «розумнішою».
Представлено найшвидший MG в історії брендуПредставлено найшвидший MG в історії бренду
MG EXE181 - обтічний одномісний болід із потужною електричною установкою. Спорткар здатен розігнатися до 100 км/год за 1,9 с і розвинути швидкість понад 400 км/год.
Rolls-Royce показав три унікальні автомобілі для китайських клієнтівRolls-Royce показав три унікальні автомобілі для китайських клієнтів
Компанія Rolls-Royce показала три унікальні автомобілі із серії Spirit of Expression. Вони побудовані шанхайською дизайн-студією марки у співпраці зі штаб-квартирою в Гудвуді.
Omoda опублікувала перше зображення нового кросовера C7Omoda опублікувала перше зображення нового кросовера C7
Марка Omoda, що належить Chery, готується представити кросовер C7, який уособлює собою еволюцію в галузі дизайну і технологій.
Audi сподівається повернути довіру громадськості до автопілотуAudi сподівається повернути довіру громадськості до автопілоту
Довіра громадськості до технологій автономного керування зазнала удару в останні місяці після низки гучних інцидентів у США.
У Китаї представили електромобіль із запасом ходу 1300 км та холодильником у салоніУ Китаї представили електромобіль із запасом ходу 1300 км та холодильником у салоні
Китайська компанія Hozon Auto, яка випускає автомобілі під брендом Neta, вивела на ринок новий середньорозмірний кросовер Neta L.
Українці масово перереєстровують свої автомобіліУкраїнці масово перереєстровують свої автомобілі
Впродовж квітня цього року в сервісних центрах МВС спостерігається збільшення кількості реєстраційних дій із транспортними засобами. Ця послуга має найбільший попит серед автовласників.
Електричну Mazda6 показали на офіційних зображенняхЕлектричну Mazda6 показали на офіційних зображеннях
Спільне підприємство Changan Mazda опублікувало нові тизери абсолютно нової Mazda6, яку показали на двох зображеннях.
Виробники електрокарів знижують ціни на тлі жорсткої конкуренціїВиробники електрокарів знижують ціни на тлі жорсткої конкуренції
Tesla та китайські виробники електромобілів, такі як Li Auto, знизили ціни на тлі жорсткої конкуренції, у тому числі на китайському ринку електромобілів.
Ram показав відео-тизери нового флагманського пікапа RHORam показав відео-тизери нового флагманського пікапа RHO
Компанія Ram показала відео-тизери нового флагманського пікапа RHO, який прийде на зміну TRX.
До Миколаєва прибули нові українські тролейбуси зі збільшеним автономним ходомДо Миколаєва прибули нові українські тролейбуси зі збільшеним автономним ходом
Миколаїв отримав перші три тролейбуси, закуплені в рамках угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку. Це продукція української компанії «Політехносервіс».
З російської макулатури вийшли чудові пікапи для зенітниківЗ російської макулатури вийшли чудові пікапи для зенітників
Запущена у 10 містах України акція зі збору на макулатуру російськомовних книжок увінчалася успіхом: за зібрані кошти куплено позашляховики для мобільних зенітних груп.
Електричний Mercedes-Benz G-Class показали на тизеріЕлектричний Mercedes-Benz G-Class показали на тизері
Новий автомобіль позиціонується як хардкорний позашляховик, оснащений чотирма двигунами та системою повного приводу.
Електромобіль Lucid Air Sapphire розігнали від 0 до 100 км/год лише за дві секундиЕлектромобіль Lucid Air Sapphire розігнали від 0 до 100 км/год лише за дві секунди
Усі знають, що Lucid Air Sapphire потужністю 1234 кінських сили надзвичайно швидкий. Нещодавно блогери з DragTimes показали, як електричний седан може розганятись від 0 до 100 км/год лише за 2 секунди.
Хакери роками крали технічні дані у VolkswagenХакери роками крали технічні дані у Volkswagen
Хакери викрали близько 19 000 технічних файлів Volkswagen за 5 років з 2010 по 2015 рік, включаючи дані про двигуни внутрішнього згоряння, коробки передач, електромобілі та акумулятори.
Незалежний дизайнер показав новий Hyundai Veloster 2025Незалежний дизайнер показав новий Hyundai Veloster 2025
Корейський автовиробник зняв з конвеєра хетчбек Veloster та його потужнішу версію Veloster N кілька років тому й, скоріш за все, не має намірів відроджувати модель.
MAN першим cеред виробників вивів на автобан безпілотну вантажівкуMAN першим cеред виробників вивів на автобан безпілотну вантажівку
MAN став першим виробником комерційних автомобілів, який випустив на німецькі автомагістралі безпілотну вантажівку.
KIA показала свій перший пікап - TasmanKIA показала свій перший пікап - Tasman
KIA показала свій перший пікап під назвою Tasman у барвистому камуфляжі, який був створений за участю художника Річарда Бойда-Данлопа.
Розсекречено салон нового Smart з гігантським екраномРозсекречено салон нового Smart з гігантським екраном
Smart розсекретив салон свого нового «позашляховика». Smart #5 - черговий електромобіль у новій лінійці марки, яку Mercedes-Benz розробляє спільно з Geely.
Lancia Ypsilon перетворили на стильний тридверний хетчбекLancia Ypsilon перетворили на стильний тридверний хетчбек
Художник-візуалізатор X-Tomi Design перетворив Ypsilon на стильний тридверний хетчбек з динамічним силуетом. Р
У Польщі запускають безпілотний автобусУ Польщі запускають безпілотний автобус
26 квітня у польському Катовіце в тестовому режимі запускається автономний автобус. Пасажирська машина середньої місткості курсуватиме за маршрутом від аеропорту до місцевого пляжу по буднях з 8:00 до 16:00.
Компанія Huawei представила позашляховик Avatr 12 2024Компанія Huawei представила позашляховик Avatr 12 2024
За кілька днів до Пекінського автосалону 2024 року президент Avatr Technology Чень Чжо представив позашляховик Avatr 11 2024 модельного року.
Названо авто, які мають найнижчі витрати на обслуговування та ремонтНазвано авто, які мають найнижчі витрати на обслуговування та ремонт
Згідно з новим дослідженням Consumer Reports, машини Tesla мають найнижчу вартість обслуговування та ремонту з усіх брендів.
Дилери в США дають величезні націнки на новий Toyota Land Cruiser 250Дилери в США дають величезні націнки на новий Toyota Land Cruiser 250
У США дилери вирішили заробити на ажіотажному попиті. У деяких випадках дилерські націнки перевищують 20 000 доларів.
Німеччина провалила терміни поставок 400 бронемашин для УкраїниНімеччина провалила терміни поставок 400 бронемашин для України
Профінансований Німеччиною контракт на сотні бронемашин для України передбачав поставки перших партій ще у 2023 році, проте станом на квітень не було передано жодної одиниці.
Абсолютно нову Tesla Model 3 Ludicrous показали з усіх боківАбсолютно нову Tesla Model 3 Ludicrous показали з усіх боків
Tesla збирається випустити нову модель Model 3 Performance, яка може одержати назву Model 3 Ludicrous. Нові знімки автомобіля було зроблено в одному з американських салонів.
Китай запускає масштабну програму стимулювання для розвитку галузі електромобілівКитай запускає масштабну програму стимулювання для розвитку галузі електромобілів
Китай запускає масштабну програму стимулювання для підтримки розвитку галузі електромобілів, просування енергоефективного обладнання, а також стимулювання внутрішнього споживання та інвестицій.
Tesla знижує ціни у кількох країнах через падіння продажівTesla знижує ціни у кількох країнах через падіння продажів
Tesla знизила ціни на кілька моделей електромобілів у США, Китаї та Німеччині, оскільки автовиробник стикається з падінням продажів.
Бренд Opel представляє кросовер Opel Grandland нового покоління: вражаючий, емоційний, заряджаючийБренд Opel представляє кросовер Opel Grandland нового покоління: вражаючий, емоційний, заряджаючий
Від концепту - до реальності: Новий Opel Grandland запозичує багато конструктивних особливостей від концепт-кару Opel Experimental.
Українці можуть скористатись оплатою частинами на автострахуванняУкраїнці можуть скористатись оплатою частинами на автострахування
У відповідь на збільшений інтерес з боку власників транспортних засобів в Україні було введено новий сервіс, що дозволяє сплачувати частинами за страхові поліси для водіїв.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015