Новости за 21.03.2023

Компанія Mitsubishi показала прототип майбутнього пікапаКомпанія Mitsubishi показала прототип майбутнього пікапа
Компанія Mitsubishi привезла на автошоу в Бангкок концепт пікапа L200 нового покоління - Mitsubishi XRT.
Європейський авторинок зростає вже 7 місяців поспільЄвропейський авторинок зростає вже 7 місяців поспіль
За підсумками лютого 2023 року продаж нових легкових автомобілів у країнах ЄС зріс у порівнянні з минулим роком на 11,5% і склав 802 763 одиницю.
В ОАЕ представили літаючий мотоцикл Xturismo HoverbikeВ ОАЕ представили літаючий мотоцикл Xturismo Hoverbike
В Абу-Дабі (ОАЕ) представили літаючий ховербайк Xturismo, здатний підніматися на висоту до 20 м і рухатися протягом 40 хвилин без дозаправки та підзарядки зі швидкістю до 80 км/год.
Dodge презентував прощальний Challenger із рекордним розгономDodge презентував прощальний Challenger із рекордним розгоном
Новий Dodge Challenger SRT Demon 170 розганяється до 100 км/год лише за 1,66 с - на рівні болідів «Формули-1». Разом з тим лімітована модель набагато дешевша за більшість надшвидкісних суперкарів.
Новий кросовер Geely пройшов краш-тест C-NCAPНовий кросовер Geely пройшов краш-тест C-NCAP
Незалежна організація C-NCAP, аналог європейського EuroNCAP, вже тривалий час проводить випробування безпеки автомобілів, що їх випускають у Китаї.
Polestar готує доопрацьовану версію лімітованого електрокара BST Edition 270Polestar готує доопрацьовану версію лімітованого електрокара BST Edition 270
На апгрейд «зарядженого» електромобіля натякають тизери, опубліковані шведським автовиробником у соціальних мережах.
Розкрито перші подробиці про заряджений хетчбек AcuraРозкрито перші подробиці про заряджений хетчбек Acura
Acura Integra Type S побудують на базі Honda Civic Type R. Нова модель стане ще потужнішою і швидше за свого «побратима».
Перший український електромобіль було виготовлено ще 88 років томуПерший український електромобіль було виготовлено ще 88 років тому
На засіданні «Історичного Автоклубу» було зроблено сенсаційну заяву про те, що у середині 30-х років група київських фахівців автовідділу Головдортрансу республіки займалася електромобілями.
Ford відкликає відразу три позашляховикиFord відкликає відразу три позашляховики
Ford відкликає трохи більше 5000 автомобілів із трьох різних причин. Під сервісну акцію потрапила невелика кількість Bronco 2021 та 2021 років, шасі F-53 та F-59 2022 року та Maverick 2023 року.
Презентовано концептуальний гібрид електричної вантажівки та тролейбусаПрезентовано концептуальний гібрид електричної вантажівки та тролейбуса
Китайський тягач не потребує встановлення великого акумулятора, а також не потребує зупинок для заряджання. Над створенням подібних вантажівок вже працюють і в Європі.
Toyota FJ Cruiser перетворили на будинок на колесахToyota FJ Cruiser перетворили на будинок на колесах
Зовсім не всім людям, які люблять кочовий спосіб життя, потрібні повноцінні кемпери. Деякі готові обходитися стандартним позашляховиком.
Опубліковано шпигунські фото нового Mercedes-Benz EQGОпубліковано шпигунські фото нового Mercedes-Benz EQG
Mercedes-Benz активно працює над повністю електричною версією свого популярного позашляховика G-Class.
Турецький мотогонщик навчив свого трирічного сина керувати спортивним FerrariТурецький мотогонщик навчив свого трирічного сина керувати спортивним Ferrari
Зайн Софуоглу із Туреччини - наймолодший автогонщик у світі. У віці трьох років він уже керує 1000-сильним суперкаром Ferrari SF90 Stradale на гоночному автодромі.
Terberg розпочне випуск автоматизованих портальних тягачівTerberg розпочне випуск автоматизованих портальних тягачів
Fernride надасть своїм клієнтам комплексний пакет програмного забезпечення для управління та безперешкодної інтеграції автоматизованих термінальних тягачів у існуючі операційні системи складів та терміналів у реальних умовах.
Rolls-Royce показав прощальну версію купе WraithRolls-Royce показав прощальну версію купе Wraith
Компанія Rolls-Royce показала прощальну версію купе Wraith у виконанні Black Badge Black Arrow.
В Австралії жінку оштрафували за водіння «половини» автомобіляВ Австралії жінку оштрафували за водіння «половини» автомобіля
У заяві поліції повідомляється, що офіцери були вражені, коли автомобіль проїхав повз них по Макінтайр Роуд у Саншайн Норт в суботу 18 березня.
Компанія BYD прозвітувала про рекордний попит на новий Han EVКомпанія BYD прозвітувала про рекордний попит на новий Han EV
Концерн BYD оголосив прийом попередніх замовлень на оновлений Han EV. Всього за чотири години седан зібрав біля 5000 бронювань.
Skoda погрожує закрити один з європейських заводівSkoda погрожує закрити один з європейських заводів
Компанія Skoda погрожує закриттям одного з заводів та припиненням виробництва трьох моделей.
Новий Audi A5 Sportback вперше помітили під час тестівНовий Audi A5 Sportback вперше помітили під час тестів
Audi A5 2024 модельного року отримає нові версії та стане сучаснішим. Модель вперше запропонують у кузові універсал.
Представлено найдальнобійніший Ford Edge LПредставлено найдальнобійніший Ford Edge L
Серійне виробництво нового Ford Edge L налагодили на заводі Changan у Китаї. Вартість кросовера - від 33 000 до 46 400 доларів.
Chery невдовзі випустить новий молодіжний спорткарChery невдовзі випустить новий молодіжний спорткар
Китайська компанія Chery анонсувала новий молодіжний спорткар GT. Випускатимуть його під ще одним, поки не знайомим українцям дочірнім брендом iCar.
Компанія KIA презентувала чотиримісний електричний кросовер EV5Компанія KIA презентувала чотиримісний електричний кросовер EV5
Новий KIA EV5 - чотиримісний кросовер із незграбним дизайном. Електромобіль запропонують у версіях із заднім і повним приводом, а його запас ходу перевищить 480 км.
Як виглядають найкрасивіші вантажівки на планеті очима фешн-фотографаЯк виглядають найкрасивіші вантажівки на планеті очима фешн-фотографа
Зазначимо, що у 2014 році фотографії Роджера прикрасили календар Chrome and Elegance, створений на зразок рекламних матеріалів Peterbilt 1960-х років.
Зліт і посадка літаючого електромобіля XPeng потрапили на відеоЗліт і посадка літаючого електромобіля XPeng потрапили на відео
Китайська компанія XPeng, відома переважно своїми електромобілями, не втрачає надії до 2024 року налагодити серійний випуск літаків-електромобілів.
Німці назвали найнадійніші автомобілі з пробігом 100 000 кілометрівНімці назвали найнадійніші автомобілі з пробігом 100 000 кілометрів
У межах дослідження автомобілі проїхали 100 000 км, а згодом були розібрані. Найнадійнішими виявилися моделі концерну Volkswagen.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015