Новости за 21.01.2023

Автогаз на АЗС дешевшає кілька тижнів поспільАвтогаз на АЗС дешевшає кілька тижнів поспіль
Скраплений газ продовжує дешевшати - середня ціна на нього за тиждень із 14 по 20 січня у мережах автозаправних станцій впала ще на 0,86 грн/л - до 27,55 грн/л.
Оновлений Volkswagen ID.3 вперше показали на публіціОновлений Volkswagen ID.3 вперше показали на публіці
Електрокар Volkswagen ID.3 зміниться зовні та отримає покращений салон. Лінійку моделі поповнить потужна спортивна версія з повним приводом.
Бельгія відправить Україні 3 тисячі тонн дорожньої соліБельгія відправить Україні 3 тисячі тонн дорожньої солі
Бельгія направить в Україну як гуманітарну допомогу 3 тисячі тонн солі для запобігання зледенінню доріг загального користування в зимових умовах.
На дороги Китаю вперше виїде безпілотний мікроавтобусНа дороги Китаю вперше виїде безпілотний мікроавтобус
Безпілотний шатл WeRide отримав дозвіл на поїздки дорогами загального користування. Автобус поставляється без кермового колеса, гальм та кабіни.
Зниження оптових цін на нафтопродукти сповільнилосьЗниження оптових цін на нафтопродукти сповільнилось
Цього тижня (13-20 січня) вартість нафтопродуктів у опті продовжувала зменшуватись, проте темпи зниження суттєво сповільнилися, а під кінець цього періоду практично зупинили свій рух.
Представлено електричний екобудинок на колесах на базі Ford TransitПредставлено електричний екобудинок на колесах на базі Ford Transit
Автобудинок оснащується 48-вольтовою акумуляторною батареєю потужністю 15 кВтг. Усередині передбачені двоспальне ліжко, вітальня та два робочі місця з вбудованими портами для заряджання.
Оновлений Porsche 911 отримає нову цифрову панель приладівОновлений Porsche 911 отримає нову цифрову панель приладів
Оновлений спорткар вдалося зняти під час зимових тестів.
Нові спортивні електрокросовери від Renault кинуть виклик преміум сегментуНові спортивні електрокросовери від Renault кинуть виклик преміум сегменту
Електричні кросовери Alpine побачать світ у 2027 та 2028 роках. Вони досягатимуть приблизно 5 метрів завдовжки і важитимуть майже 2 тонни.
Влада Парижа проведе референдум, щоб вирішити долю електротранспортуВлада Парижа проведе референдум, щоб вирішити долю електротранспорту
На початку квітня 2023 року у Парижі відбудеться референдум, на який винесуть питання використання електроскутерів на вулицях французької столиці.
Porsche запропонує сучасні мультимедійні системи для своїх старих автомобілівPorsche запропонує сучасні мультимедійні системи для своїх старих автомобілів
Porsche придумали, як дати власникам старих моделей можливість насолоджуватися своїми автомобілями в наш час. Нові мультимедійні системи доступні для класичних спорткарів і кросовера Cayenne першого покоління.
В Україні триває зниження роздрібних цін на пальнеВ Україні триває зниження роздрібних цін на пальне
В Україні триває зниження роздрібних цін на пальне, цього тижня (13-20 січня) окремі мережі знизили його вартість на 2-3 грн/л.
Розсекречено новий заряджений седан BMW M3 CSРозсекречено новий заряджений седан BMW M3 CS
BMW M3 CS є орієнтованою на трек версією зарядженого седана. Новинка буде легшою та потужнішою за стандартний M3.
Оптимізація руху вантажівок через українсько-польський кордон триваєОптимізація руху вантажівок через українсько-польський кордон триває
Представники українських та польських прикордонних і митних служб провели робочу зустріч.
В Україні встановлено антирекорд за кількістю ввезених автомобілівВ Україні встановлено антирекорд за кількістю ввезених автомобілів
У 2022 році в Україну ввезли менше авто, ніж у «ковідному» 2020 році. Також помітно виріс середній вік імпортованих автомобілів.
Кабмін не продовжив дію спеціального мита на російські нафтопродуктиКабмін не продовжив дію спеціального мита на російські нафтопродукти
Постанова Кабінету міністрів 719 від 17.08.2020 р., якою було встановлено спеціальне мито на нафтопродукти походженням з російської федерації, втратила чинність 31.12.2022 року.
Як головні оператори українського авторинку пережили 2022 рікЯк головні оператори українського авторинку пережили 2022 рік
В обсягах продажу втратили всі. Загальний показник падіння авторинку -62%. Отже, хто з найбільших операторів і як пережив перший рік війни?
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015