Новости за 20.07.2024

Найдорожчий FIAT у історії виставили на продаж за 2 мільйона доларівНайдорожчий FIAT у історії виставили на продаж за 2 мільйона доларів
Fiat 8V Ghia Supersonic - найдорожча модель за всю історію італійської марки. Виготовлено лише 14 таких купе із 135-сильним V8.
У МВС вирішили не використовувати автомобілі «фантоми» до кінця воєнного стануУ МВС вирішили не використовувати автомобілі «фантоми» до кінця воєнного стану
Міністр МВС Ігор Клименко повідомив про призупинення використання поліцейських автомобілів «фантомів» до кінця воєнного стану.
єЧергу для вантажівок розширили на ще один пункт пропуску на кордоні з РумунієюєЧергу для вантажівок розширили на ще один пункт пропуску на кордоні з Румунією
Послуга перетину кордону за електронною чергою єЧерга почне працювати для порожніх вантажівок на пункті пропуску з Румунією «Красноїльськ - Вікову де Сус».
Прибуток російського КамАЗа впав у 20 разівПрибуток російського КамАЗа впав у 20 разів
Російський КамАЗ протягом довгого часу тримав лідерські позиції на ринку вантажівок Росії. Зараз частка цього виробника сильно скоротилась.
Виявлено потужний американський спорткар 70-х у новому станіВиявлено потужний американський спорткар 70-х у новому стані
Виготовлено усього 3489 заряджених Ford Mustang CobraJet. Спорткар із 7,0-літровим V8 здатен розігнатися до 100 км/год за 5,7 с і розвинути понад 200 км/год.
В Одесі викрили схему з продажу автомобілів, ввезених як гуманітарна допомогаВ Одесі викрили схему з продажу автомобілів, ввезених як гуманітарна допомога
Під виглядом гуманітарної допомоги до України щодня ввозяться десятки різних автомобілів. Однак через корупційні схеми не всі вони доходять до кінцевого одержувача.
На Харківщині відкрили рух відновленим мостомНа Харківщині відкрили рух відновленим мостом
На Харківщині відкрили рух відновленим мостом на трасі Р-79, який зруйнували у 2022 році, щоб зупинити просування окупаційної армії.
Otokar має намір увійти до ТОП-5 найбільших виробників автобусів ЄвропиOtokar має намір увійти до ТОП-5 найбільших виробників автобусів Європи
Відомий турецький виробник автобусів - Otokar (група Koc) відкрила у Німеччині філію своєї дочірньої компанії Otokar Europe SAS.
Xiaomi показала надпотужний спортивний електрокарXiaomi показала надпотужний спортивний електрокар
Електрокар Xiaomi SU7 Ultra отримає 1548-сильну установку та інноваційну аеродинаміку. Спортивний седан зможе розвивати 350 км/год.
Французькі автобуси без водіїв незабаром возитимуть туристівФранцузькі автобуси без водіїв незабаром возитимуть туристів
Французький виробник та постачальник програмного забезпечення компанія EasyMile розповіла про запуск автономних шатлів EZ10 в історичній зоні Дадан в Ал-Улі (Al-Ula Dadan).
Інженерно-саперні підрозділи Держспецтранслужби отримали нові пікапи та квадракоптериІнженерно-саперні підрозділи Держспецтранслужби отримали нові пікапи та квадракоптери
Державна спеціальна служба транспорту отримала чергову матеріально-технічну допомогу від Гуманітарного Фонду Сергія Притули та Help Ukraine Now.
Jeep Gladiator в Австралії подешевшав на 20 000 доларівJeep Gladiator в Австралії подешевшав на 20 000 доларів
Вартість Jeep Gladiator знизилась на понад 20 тисяч доларів в Австралії й тепер починається з 64 000 доларів.
Яскравий 70-річний спорткар від українського дизайнера продають за мільйон доларівЯскравий 70-річний спорткар від українського дизайнера продають за мільйон доларів
Дизайне Яків Савчик з України створив лише вісім купе Pegaso Z-102 Berlinetta. Спорткар був найшвидшим серійним автомобілем свого часу.
Трамвайні автобуси Irizar можуть стати візиткою ЛондонаТрамвайні автобуси Irizar можуть стати візиткою Лондона
Один із найдовших у Лондоні маршрутів громадського транспорту з нинішнього літа перейде на акумуляторні трамвайні автобуси, запуск яких планували зробити ще торік.
Міноборони кодифікувало медичний бронеавтомобіль вітчизняного виробництва «Козак-5МЕД»Міноборони кодифікувало медичний бронеавтомобіль вітчизняного виробництва «Козак-5МЕД»
Міністерство оборони України кодифікувало та допустило до експлуатації у Збройних силах новий медичний бронеавтомобіль «Козак-5МЕД».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015