Otokar має намір увійти до ТОП-5 найбільших виробників автобусів Європи

18:24 20.07.2024
Otokar має намір увійти до ТОП-5 найбільших виробників автобусів Європи

Відомий турецький виробник автобусів - Otokar (група Koc) відкрила у Німеччині філію своєї дочірньої компанії Otokar Europe SAS.

Після реєстрації Otokar Italia минулого року шляхом придбання 101-річної компанії Mauri Bus System та вже створених дочірніх компаній у Франції та Румунії, Otokar, таким чином, продовжує завоювання європейського ринку.

У країнах Бенілюксу Otokar вже багато років представлений компанією AM Buses.

Керем Ерман, керівник підрозділу комерційних автомобілів Otokar, зазначив, що відкриття філії у Німеччині є частиною планів організаційного структурування на ключових європейських ринках, особливо з новою лінійкою автобусів із нульовим рівнем викидів. Також він заявив, що Otokar продовжує зберігати своє місце серед провідних виробників автобусів у Європі.

Ерман продовжив: «Наші інвестиції спрямовані на створення найбільшого заводу, що працює під одним дахом у Європі. Сьогодні ми маємо широкий асортимент автобусів завдовжки від 6 до 21 метра і пропонованої машини, виготовлені на замовлення. Зрештою, ми прагнемо увійти до п'ятірки найбільших виробників автобусів у Європі».


Источник: Авто Центр
Фото: Otokar
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015