Новости за 20.06.2024

Електромобілі KIA EV3 будуть виробляти в МексиціЕлектромобілі KIA EV3 будуть виробляти в Мексиці
Електромобіль KIA EV3 може коштувати менше 30 000 доларів. Для цього потрібно лише обрати правильне місце його виробництва.
На автошоу в Монако Bertone презентувало суперкар GB110На автошоу в Монако Bertone презентувало суперкар GB110
На престижній виставці Top Marques у Монако відоме італійське кузовне ательє Bertone презентувало суперкар GB110. Новинка буде виготовлена ​​тиражем всього 33 екземпляри.
Tesla та її колишній постачальник взаємно обвинувачують одне одного в крадіжці технологіїTesla та її колишній постачальник взаємно обвинувачують одне одного в крадіжці технології
Tesla судиться зі своїм колишнім постачальником через імовірну крадіжку комерційної таємниці акумуляторів. Натомість інша компанія, Matthews International, стверджує протилежне - що це Tesla порушила патент і вкрала її технологію.
У МВС пояснили, чому водії можуть стикнутися з відмоовю у перереєстрації авто через «Дію»У МВС пояснили, чому водії можуть стикнутися з відмоовю у перереєстрації авто через «Дію»
Міністерство внутрішніх справ України назвало сім можливих причин відмови в перереєстрації автомобіля через портал «Дія».
Haval представив «недорогий» кросовер Н6 нового поколінняHaval представив «недорогий» кросовер Н6 нового покоління
Китайська компанія Great Wall Motor презентувала четверте покоління популярного кросовера Haval H6.
Hyundai готує два нових електромобілі для ЄвропиHyundai готує два нових електромобілі для Європи
Корейський автовиробник незабаром презентує новий автомобіль сімейства IONIQ, а також модель початкового рівня. Таким чином компанія планує збільшити свій вплив на ринку електромобілів в регіоні.
Рада ухвалила законопроєкт про заборону «джипінгу» на природоохоронних територіяхРада ухвалила законопроєкт про заборону «джипінгу» на природоохоронних територіях
Верховна Рада розглядаэ законопроєкт, що забороняє проїзд транспортних засобів по охоронюваних територіях, за винятком доріг загального користування.
Найбільший завод вантажівок Mercedes-Benz активно використовує сонячні панеліНайбільший завод вантажівок Mercedes-Benz активно використовує сонячні панелі
Найбільший завод Mercedes-Benz з випуску вантажівок, розташований у німецькому місті Верт, постійно працює над зниженням шкідливих викидів.
Електрокар Tesla Model Y очолив список «найбільш американських» автомобілівЕлектрокар Tesla Model Y очолив список «найбільш американських» автомобілів
Аналітики склали список американських автомобілів, які найбільше покладаються на внутрішнє виробництво і власні технології. Це так званий Індекс американського виробництва (AMI).
Німеччина передала українським енергетикам 16 ремонтних вантажівокНімеччина передала українським енергетикам 16 ремонтних вантажівок
Німеччина передала 16 ремонтних вантажівок для потреб українських енергетиків. Частина спецтехніки вже передана енергетикам Харківської, Миколаївської, Тернопільської областей.
Вантажівки з акумуляторами через кілька років очолять рейтинг продажВантажівки з акумуляторами через кілька років очолять рейтинг продаж
Фахівці німецького Інституту Фраунгофера впевнені, що вантажівки з акумуляторами незабаром стануть конкурентоспроможними: дальності та вантажності вже достатньо для більшості застосувань у логістиці.
Rezvani презентувала броньований позашляховик на базі Cadillac EscaladeRezvani презентувала броньований позашляховик на базі Cadillac Escalade
Американська компанія Rezvani Motor анонсувала старт виробництва нового брутального позашляховика під назвою Arsenal.
Вантажних автомобілів у Польщі стає меншеВантажних автомобілів у Польщі стає менше
У Польщі вже говорять про негативний підсумок ринку вантажних автомобілів у першому півріччі: за решту 10 днів кризи різкого падіння продажів там вже не подолати.
ЄС продовжив «транспортний безвіз» для України ще на рікЄС продовжив «транспортний безвіз» для України ще на рік
Україна і Єврокомісія слідом за «торговельним безвізом» продовжили дію «транспортного безвізу» на рік із можливістю його автоматичної пролонгації до кінця 2025 року.
Більше півсотні колісних самохідних установок RCH 155 вже виробляють для УкраїниБільше півсотні колісних самохідних установок RCH 155 вже виробляють для України
Французько-німецький виробник важкого озброєння KNDS виготовить для постачання в Україну понад півсотні самохідних артилерійських установок RCH 155.
У Києві тимчасово обмежать рух на Північному мостуУ Києві тимчасово обмежать рух на Північному мосту
У Києві з 21 червня до 10 серпня частково обмежать рух транспорту на Північному мосту через річку Дніпро.
Презентовано компактний розміновувач Fardier MKIIПрезентовано компактний розміновувач Fardier MKII
На виставці Eurosatory 2024 відбулася презентація колісної машини розмінування Fardier MKII. Вона розроблена інженерами Soframe для дистанційних операцій з вибухівкою та для роботи у небезпечному середовищі.
Для автобусів розробили передову електротрансмісію від ABBДля автобусів розробили передову електротрансмісію від ABB
На нещодавній виставці автобусів Busworld Turkey 2024 компанія ABB представила інноваційний пакет із електродвигуна та інвертору.
Шахраї вже пропонують «послуги» приховування автомобілів від ТЦКШахраї вже пропонують «послуги» приховування автомобілів від ТЦК
«Бігунки» у Сервісних центрах МВС пропонують послуги зі швидкого отримання посвідчень водія та зняття автомобілів з військового обліку. З такою діяльністю бореться Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.
В ЄС пропадає інтерес до електромобілівВ ЄС пропадає інтерес до електромобілів
Продаж нових електромобілів у Європейському Союзі в травні знизився на 12 відсотків порівняно з минулим роком.
Безпілотний транспортер IDV Viking став дизель-електричним гібридомБезпілотний транспортер IDV Viking став дизель-електричним гібридом
Наземна універсальна багатоцільова платформа IDV Viking отримала гібридну силову установку та незалежну підвіску, що розроблені фахівцями IDV з автомобільної інженерії.
На тестах засвітився новий електрифікований універсал Audi S7На тестах засвітився новий електрифікований універсал Audi S7
Audi не припиняє оновлювати свою лінійку автомобілів, щоби утримувати лідерські позиції на ринку. Наразі вона готує до дебюту електрифікований універсал, який стане наступником Audi S6 Avant.
Cadillac показав приголомшливий концепт, який ніколи не стане серійнимCadillac показав приголомшливий концепт, який ніколи не стане серійним
Cadillac ніколи не запускав у виробництво цей концепт, але його риси дизайну стали основою для кількох моделей, які ми можемо бачити на дорогах.
Volkswagen готує до дебюту в Китаї новий електромобіль ID.UnyxVolkswagen готує до дебюту в Китаї новий електромобіль ID.Unyx
Volkswagen ID.Unyx - це версія моделі Cupra Tavascan під брендом Volkswagen. Концепт автомобіля було представлено на Пекінському автосалоні, який проходив з кінця квітня до початку травня.
Мобільний міномет на колісному шасі GRF зробили за принципом «стріляй і біжи»Мобільний міномет на колісному шасі GRF зробили за принципом «стріляй і біжи»
Нідерландський виробник мобільної техніки для сил спеціального призначення Defenture вперше представив на виставці Eurosatory в Парижі мобільний мінометний комплекс на колісній платформі 4x4 GRF.
Українські захисники отримають від Київщини вантажівки MANУкраїнські захисники отримають від Київщини вантажівки MAN
Українські захисники отримали від громад та районів Київської області 6 вантажівок MAN вартістю майже 31 мільйон гривень.
Литовський гібридний всюдихід Krampus Mk1 може безшумно діставатись бойових позиційЛитовський гібридний всюдихід Krampus Mk1 може безшумно діставатись бойових позицій
На виставці озброєнь та оборони Eurosatory 2024 показали інноваційний гібридний всюдихід Krampus Mk1, у силовому блоці якого стоять електродвигуни та дизель-генератор.
Ілон Маск визнав наявність серйозної проблеми в автопілоті Tesla FSDІлон Маск визнав наявність серйозної проблеми в автопілоті Tesla FSD
Генеральний директор Tesla Ілон Маск розповів про серйозну проблему, яка виникла з повністю автономним керуванням Tesla (FSD), що може вплинути на плани компанії щодо створення безпілотних таксі.
Найшвидшу садову тачку в світі розігнали до 84 км/годНайшвидшу садову тачку в світі розігнали до 84 км/год
В рамках автомобільного фестивалю «Тиждень швидкості Straightliners» на аеродромі Елвінгтон у Йоркширі (Великобританія) садова тачка встановила світовий рекорд швидкості й потрапила до Книги рекордів Гіннесса.
У МВС розповіли, як зробити вибракування неліквідного автомобіляУ МВС розповіли, як зробити вибракування неліквідного автомобіля
З початку року в Україні різко збільшилася кількість запитів на вибракування автомобілів і з кожним місяцем їхнє число зростає.
Rheinmetall показав новий БМП Fuchs, попередника якого вироблятимуть в УкраїніRheinmetall показав новий БМП Fuchs, попередника якого вироблятимуть в Україні
Німецька компанія Rheinmetall продемонструвала свою найновішу інновацію. Броньований автомобіль нового покоління 6x6 Fuchs Evolution зроблено у конфігурації бойової розвідувальної машини.
CEFA оновила машину розмінування SDZCEFA оновила машину розмінування SDZ
На подіумі міжнародної виставки оборони та безпеки Eurosatory 2024 показана оновлена версія машини розмінування SDZ від компанії CEFA, чиї дистанційно керовані комплекси уже відомі українським саперам.
Представництво Stellantis в Україні та ПУМБ починають стратегічну співпрацю з фінансування: вигідний лізинг - для покупців PEUGEOT, CITROEN, OPEL, JeepПредставництво Stellantis в Україні та ПУМБ починають стратегічну співпрацю з фінансування: вигідний лізинг - для покупців PEUGEOT, CITROEN, OPEL, Jeep
Нове стратегічне партнерство - представництво Stellantis в Україні та Банк ПУМБ відкривають програму фінансового лізингу з вигідними умовами та численними додатковими перевагами.
Представлено найшвидший Mercedes-Benz S-Class в історіїПредставлено найшвидший Mercedes-Benz S-Class в історії
Mercedes S-Class Mansory P950 оснащений 950-сильною гібридною установкою. Седан здатен розігнатися до 100 км/год за 3,1 с і розвинути 290 км/год.
Як виглядає Tesla Cybertruck «залізної людини»Як виглядає Tesla Cybertruck «залізної людини»
Майстри тюнінгу вже давно навчились перетворювати стандартні сірі електричні пікапи на справжній витвір мистецтва.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015