Новости за 20.01.2023

Страйк припиняє постачання електроенергії й палива з нафтопереробних заводів у ФранціїСтрайк припиняє постачання електроенергії й палива з нафтопереробних заводів у Франції
Загальнонаціональний страйк проти пенсійної реформи у Франції призвів до значного падіння виробництва електроенергії і в четвер призупинив постачання з нафтопереробних заводів, якими керують TotalEnergies і Esso.
Спрощений Volkswagen Polo отримав топову версію GTSСпрощений Volkswagen Polo отримав топову версію GTS
Від стандартної моделі така версія відрізняється не тільки дизайном: це найпотужніша 5-дверка в Південній Америц.
Американці не хочуть брати на прокат автомобілі TeslaАмериканці не хочуть брати на прокат автомобілі Tesla
Парковки найбільшої прокатної компанії Hertz заповнені Tesla, які ніхто не хоче брати в оренду. Навіть попри нижчі ціни, аніж на авто з ДВЗ.
Українці знову сплачують дорожній податок під час припинення кордону з МолдовоюУкраїнці знову сплачують дорожній податок під час припинення кордону з Молдовою
Вартість віньєтки розраховується, виходячи з кількості днів, які автомобіль знаходиться на території країни.
Lexus працює над новим компактним позашляховикомLexus працює над новим компактним позашляховиком
Наступної осені Lexus планує випустити новий невеликий позашляховик, але призупинив свої плани випуску великого позашляховика з чотирилітровим двигуном V8 з турбонаддувом.
Унікальний 73-річний кабріолет від українського дизайнера виставили на торгиУнікальний 73-річний кабріолет від українського дизайнера виставили на торги
Зовнішній вигляд Delahaye 135 MS розробив стиліст Яків Савчик з України. Своїми опуклими формами кабріолет нагадує дирижабль.
На аукціон виставили Lancia Delta Integrale Роуена АткінсонаНа аукціон виставили Lancia Delta Integrale Роуена Аткінсона
Йдеться про Lancia Delta HF Integrale Evo II 1993 року випуску. Комік придбав цей автомобіль лише два роки тому (у травні 2021-го) і накатав на ньому близько 3000 км.
Xiaomi вивела на зимові випробування свій перший електромобільXiaomi вивела на зимові випробування свій перший електромобіль
Китайська корпорація Xiaomi розпочала випробування свого першого електромобіля Moderna. Компанія тестує електромобіль на півночі КНР, перевіряючи роботу машини при низьких температур.
Dodge Charger отримав шалений тюнінгDodge Charger отримав шалений тюнінг
Популярний американський седан Dodge Charger отримав шалений тюнінг, який був популярним у США в 90-х. Колісні диски ледь поміщаються в арки, а незвичайний колір кузова лише додає ефектності.
Ціна скрапленого газу в Польщі та країнах Балтії вже «намацує» дноЦіна скрапленого газу в Польщі та країнах Балтії вже «намацує» дно
Скраплений газ на польському та балтійському напрямках постачань продовжував дешевшати цього тижня через високі обсяги пропозиції з Латвії, Литви та терміналів, що розташовані на білоруско-польському кордоні.
Lamborghini тестує новий суперкар із потужним V12Lamborghini тестує новий суперкар із потужним V12
Західні видання опублікували світлини з тестовим прототипом нового суперкара Lamborghini, який також отримає потужний двигун V12.
Mercedes-Benz представив оновлений CLAMercedes-Benz представив оновлений CLA
Седану й універсалу Mercedes-Benz CLA оновили зовнішній вигляд, покращили салон і розширили комплектацію. Усі доступні двигуни тепер доповнені гібридною установкою.
В Австралії запускають виробництво електромобілів Toyota Land Cruiser та HiluxВ Австралії запускають виробництво електромобілів Toyota Land Cruiser та Hilux
Електромобілі Toyota Land Cruiser та Hilux оснащуватимуть 180-сильним мотором і запропонують на вибір два варіанти батареї. Загалом за 5-ть років планують випустити 8500 таких електрокарів.
Сажовий фільтр в авто: функціонал і доглядСажовий фільтр в авто: функціонал і догляд
У сервісних центрах Centr Turbin здійснюється заміна та чистка сажових фільтрів.
Новенький фастбек CITROEN C4 X розкриває переваги седану з характером кросоверуНовенький фастбек CITROEN C4 X розкриває переваги седану з характером кросоверу
CITROEN пропонує клієнтам альтернативу звичним моделям хетчбеків та кросоверів – оригінальний крос-купе дизайн в новому фастбекові С4 Х.
У Японії показали «дуже злий» Toyota RAV4У Японії показали «дуже злий» Toyota RAV4
Тюнінг-ательє Kuhl представило на Токійському автосалоні кілька серйозно доопрацьованих кросоверів Toyota RAV4.
Amogy представила перший у світі тягач із електродвигуном на аміакуAmogy представила перший у світі тягач із електродвигуном на аміаку
Компанія Amogy випустила «перший у світі напівпричіп з нульовим рівнем викидів, що працює на аміаку», при чому щільність енергії на системному рівні в нього у 5 разів вища, ніж у акумуляторів.
Нові моделі BMW можуть отримати «розумну» решітку радіатораНові моделі BMW можуть отримати «розумну» решітку радіатора
BMW подала новий патент до Світової організації інтелектуальної власності. Технологію можуть одержати майбутні електромобілі бренду.
У Китаї почали продавати новий бюджетний кросовер Nano BoxУ Китаї почали продавати новий бюджетний кросовер Nano Box
Китайська компанія Dongfeng EV, дочірній підрозділ Dongfeng Group, почала продавати у Китаї новий бюджетний кросовер. У стандартній комплектації він коштує всього 8800 доларів.
Дизайнери показали можливий дизайн Volkswagen Jetta 2024Дизайнери показали можливий дизайн Volkswagen Jetta 2024
Новий Volkswagen Jetta може отримати більш агресивний зовнішній вигляд та передові технології.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015