На аукціон виставили Lancia Delta Integrale Роуена Аткінсона

14:56 20.01.2023
На аукціон виставили Lancia Delta Integrale Роуена Аткінсона

Британський комедійний актор Роуен Аткінсон є затятим автолюбителем та колекціонером. У його гаражі налічується кілька десятків машин різних марок та років випуску. Одну з них він виставив на аукціон.

Йдеться про Lancia Delta HF Integrale Evo II 1993 року випуску. Комік придбав цей автомобіль лише два роки тому (у травні 2021-го) і накатав на ньому близько 3000 км. Причина, через яку Аткінсон вирішив продати хетчбек, не називається. Відомо, що торгами, які відбудуться 25 лютого, займеться Silverstone Auctions. За машину мають намір отримати від 65 до 75 тисяч фунтів стерлінгів.

Виставлена на продаж Lancia Delta знаходиться у відмінному стані, хоч і проїхала за свою історію близько 90 000 км. Її кузов пофарбований у рідкісний колір Lord Blue. Машину спочатку було продано в Японії, а лише 2011-го її імпортували до Великобританії. Це обумовлює те, що вона ліворульна.

Під капотом хетчбека знаходиться 2,0-літровий рядний чотирициліндровий турбодвигун потужністю 212 к.с. Повідомляється, що Lancia отримала нові 16-дюймові легкосплавні диски, молдинги на даху у кольорі кузова, кермо MOMO у шкіряному оплеті та сидіння Recaro з високою спинкою.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015