Новости за 19.07.2024

Водневий кросовер Honda CR-V e:FCEV виходить на ринокВодневий кросовер Honda CR-V e:FCEV виходить на ринок
Електричний кросовер Honda CR-V e:FCEV оснащений невеликою батареєю та водневими паливними елементами. Запас ходу автомобіля сягає 621 км.
Nissan тестує Patrol нового поколінняNissan тестує Patrol нового покоління
Шпигуни помітили Nissan Patrol нового покоління під час випробувань на Близькому Сході. Повідомляється, що Patrol пропонуватиметься з бензиновим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом.
Спадкоємця Lamborghini Huracan помітили на тестахСпадкоємця Lamborghini Huracan помітили на тестах
Італійська компанія Lamborghini готує новий суперкар, який замінить модель Huracan. Новинку під назвою Temerario помітили на дорожніх випробуваннях у глибокому камуфляжі.
Tata показала стильний бюджетний кросовер CurvvTata показала стильний бюджетний кросовер Curvv
Нова Tata Curvv - доступний молодіжний купе-кросовер із обтічним дизайном. Модель запропонують у бензинових, дизельних та електричних версіях.
BMW відмовиться від бензинового X3 MBMW відмовиться від бензинового X3 M
Нещодавно автовиробник презентував X3 четвертого покоління з індексом G45. Топова комплектація кросовера представлена моделлю M50 xDrive й тепер стало відомо, що X3 з ДВЗ не отримає високопродуктивну версію X3M, адже вона дістанеться електричному iX3.
Представлено найдешевший електромобіль AudiПредставлено найдешевший електромобіль Audi
Електромобіль Audi Q4 e-tron оснастили 170-сильним мотором та батареєю на 55 кВт.год. Запас ходу кросовера становить 355-365 км.
Інноваційний центр електромобілів Ford випускатиме потужні пікапи з ДВЗІнноваційний центр електромобілів Ford випускатиме потужні пікапи з ДВЗ
Канадський інноваційний центр з випуску електромобілів Ford перейде на випуск комерційних пікапів Super Duty х ДВЗ. Виробництво планують розпочати в 2026 році.
Bentley поділилась тизерним зображенням нового Flying SpurBentley поділилась тизерним зображенням нового Flying Spur
Bentley відмовилась від 12-циліндрових двигунів у власних моделях й тепер оснащує їх гібридними силовими установками.
Honda має намір відродити кросовер ElementHonda має намір відродити кросовер Element
Колись популярний кросовер Honda Element може знову продаватись, але тепер у вигляді кемпера-трансформера. У якості силової установки йому пророкують електромотор.
Porsche представила найпотужнішу Panamera в історіїPorsche представила найпотужнішу Panamera в історії
Новий Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid оснастили 782-сильною установкою з V8 і електромотором. Він здатен розвинути 325 км/год і проїхати 88 км на електротязі.
Перший електромобіль Ferrari дебютує вже наступного рокуПерший електромобіль Ferrari дебютує вже наступного року
Тим часом італійський автовиробник дав нові та дещо розпливчасті обіцянки своїм клієнтам щодо того, чого їм слід очікувати від нового електромобіля.
Дебютував новий Cadillac Escalade 2025Дебютував новий Cadillac Escalade 2025
Преміальний позашляховик Cadillac Escalade пройшов планову модернізацію. Він оновився зовні, став сучаснішим і технологічнішим усередині.
Hyundai відкликає Santa Fe через проблемне програмне забезпеченняHyundai відкликає Santa Fe через проблемне програмне забезпечення
Hyundai Motor America встановила, що близько 12 349 кросоверів Santa Fe можуть відкотитись, коли АКПП переведена в режим «Parking» через програмний збій блоку керування трансмісії.
Volkswagen представив недорогий електрокросовер ID.UNYXVolkswagen представив недорогий електрокросовер ID.UNYX
Електричний кросовер Volkswagen ID.UNYX доступний у версіях потужністю 231 і 340 сил. Запас ходу автомобіля сягає 621 км.
В Європі у червні зріс попит на легкові автоВ Європі у червні зріс попит на легкові авто
За даними Європейської асоціації автовиробників АСЕА у червні нинішнього року зростання купівельної активності становило 4.3 відсотка.
Mercedes-Benz встановлює швидкісні зарядки біля закладів StarbucksMercedes-Benz встановлює швидкісні зарядки біля закладів Starbucks
Компанія Mercedes-Benz встановить мережу швидкісних зарядних станцій постійного струму поблизу понад 100 закладів Starbucks у Сполучених Штатах.
В Україні різко виросли продажі авто з КитаюВ Україні різко виросли продажі авто з Китаю
Переважна більшість авто з Китаю в Україні - електромобілі. Найбільший попит мають моделі відомих світових брендів, зібрані в КНР.
Ексведучі Top Gear більше не зніматимуться разом після 20 років співпраціЕксведучі Top Gear більше не зніматимуться разом після 20 років співпраці
Партнери вирішили закрити свою продюсерську компанію, яка займалася випуском телешоу Top Gear та The Grand Tour.
Ще одна система безпеки може стати стандартом для всіх автомобілівЩе одна система безпеки може стати стандартом для всіх автомобілів
Американський страховий інститут вважає, що кожен автомобіль повинен мати заднє автоматичне екстрене гальмування. Згідно досліджень це може зменшити кількість ДТП.
Audi відмовиться від фальшивих вихлопних труб у своїх моделяхAudi відмовиться від фальшивих вихлопних труб у своїх моделях
Компанія Audi вирішила відмовитися від фальшивих вихлопних труб на нових бензинових, дизельних та гібридних автомобілях.
Новий електрокросовер від Geely і Volvo показали на шпигунських фотоНовий електрокросовер від Geely і Volvo показали на шпигунських фото
Електромобіль Lynk Co Z20 - старший брат нового Volvo EX30. Кросовер запропонують у версіях на 272 і 428 к.с. із запасом ходу до 560 км.
Агентство відновлення завершило ремонт пропускного пункту СтарокозачеАгентство відновлення завершило ремонт пропускного пункту Старокозаче
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури завершило ремонті роботи на КПП «Старокозаче - Тудора».
Smart може відродити культовий RoadsterSmart може відродити культовий Roadster
Генеральний директор Smart Europe Дірк Адельманн підтвердив, що розглядається можливість відродження спортивного Roadster.
Для автомобілів створили особливу камеру, яка перевіряє на тверезістьДля автомобілів створили особливу камеру, яка перевіряє на тверезість
Команда австралійських вчених розробила нову систему камер на основі штучного інтелекту, яка може визначити, чи не занадто ви нетверезі, щоб керувати автомобілем.
На продаж виставили унікальний позашляховик Lamborghini 80-хНа продаж виставили унікальний позашляховик Lamborghini 80-х
Lamborghini LM002 перетворили на класичний позашляховик на замовлення султана Брунею. Під капотом авто ховається 450-сильний V12.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024