Новости за 18.09.2024

Toyota представила оновлений Highlander та версію 25th EditionToyota представила оновлений Highlander та версію 25th Edition
Японська компанія Toyota представила оновлений кросовер Highlander, а також спеціальну версію, присвячену 25-річчю моделі.
В Україні презентували нові Porsche Macan та 911В Україні презентували нові Porsche Macan та 911
Новий Porsche Macan другого покоління став електромобілем, а спорткар 911 нещодавно пройшов оновлення. Обидві моделі тепер представлені в Україні.
В Україні назвали регіони-лідери з реєстрації електрокарівВ Україні назвали регіони-лідери з реєстрації електрокарів
Найбільше електромобілів (BEV) у серпні 2024 року зареєстрували у Львівській області та Києві. Переважна більшість авто були вживаними.
Cadillac розкрив усі секрети нового кросовера XT5Cadillac розкрив усі секрети нового кросовера XT5
Американська компанія Cadillac представила повну інформацію про свою новинку - люксовий кросовер XT5. Оновлена модель стала більшою, отримала гібридну версію і 33-дюймовий дисплей на приладовій панелі.
Світовий автопром впав у стагнаціюСвітовий автопром впав у стагнацію
У першому півріччі 2024 кількість вироблених автомобілів дорівнює показнику аналогічного періоду минулого року.
У Німеччині виконали яскравий тюнінг нового Duster 2024У Німеччині виконали яскравий тюнінг нового Duster 2024
Кросовер Dacia Duster отримав обвіс, спойлер на даху та червоний декор. Автомобіль занизили та встановили збільшені колісні диски.
Mitsubishi представила оновлений Pajero SportMitsubishi представила оновлений Pajero Sport
Позашляховик Mitsubishi Pajero Sport піддали плановому оновленню, а також додали в сімейство ще одну комплектацію. Тепер у моделі їх чотири: HPE, HPE-S, Legend і нова Legend Black.
У США можуть почати переробляти дизайн машин заради безпекиУ США можуть почати переробляти дизайн машин заради безпеки
Автовиробників у США можуть змусити зменшити капоти. Національне управління з безпеки дорожнього руху (NHTSA) запропонувало радикально змінити підхід до проектування передньої частини автомобілів.
Hyundai показала позашляхову версію кросовера VenueHyundai показала позашляхову версію кросовера Venue
Новий Hyundai Venue Adventure отримав захисний обвіс та позашляхові шини, а його салон оздобили зносостійкими матеріалами. Авто пропонують із двигунами на 83 та 120 сил.
Автомобілі Toyota отримали функціонал для «забудькуватих» водіївАвтомобілі Toyota отримали функціонал для «забудькуватих» водіїв
Toyota розширила функціонал своїх автомобілів. Першим нову технологію отримав мінівен Sienna, який оновили до моделі 2025 року.
Мито на китайські електромобілі не допомогло США досягти бажаного ефектуМито на китайські електромобілі не допомогло США досягти бажаного ефекту
США і Канада встановили 100% мито на китайські електромобілі, щоб зробити свої бренди більш конкурентоспроможними, але це не досягло бажаного ефекту.
Глави Toyota і Hyundai планують зустрітися для обговорення водневих технологійГлави Toyota і Hyundai планують зустрітися для обговорення водневих технологій
Наприкінці жовтня відбудеться зустріч керівників Toyota і Hyundai, Акіо Тойоди і Ийсуна Чунга, що може призвести до потенційного партнерства між двома автогігантами.
Компанія Lamborghini випустить дитячий візокКомпанія Lamborghini випустить дитячий візок
Lamborghini випустить візок під назвою Reef AL Arancio, натхненний моделями автомобілів, а саме Huracán STO або Urus Performante, у співпраці з брендом дитячого догляду Silver Cross.
На аукціон виставили 18-річний спорткар Ford без пробігуНа аукціон виставили 18-річний спорткар Ford без пробігу
На торговому майданчику SBX Cars виставили на продаж середньомоторний спорткар Ford GT, який цілком заслуговує на те, щоб називатися «капсулою часу». Це мрія кожного колекціонера.
ЄС може проголосувати за мита на електромобілі з Китаю вже цього місяцяЄС може проголосувати за мита на електромобілі з Китаю вже цього місяця
Давно обіцяні підвищені мита на китайські електромобілі у країнах ЄС можуть бути введені в дію з листопада, приблизно через шість тижнів після того, як чиновники можуть проголосувати за їх введення 25 вересня.
Toyota випустить екстремальну версію спорткара SupraToyota випустить екстремальну версію спорткара Supra
Заряджене купе Toyota Supra оснастять 5,0-літровим V8 потужністю приблизно 600 к.с. Спорткар зроблять легшим та покращать його аеродинаміку.
Завод BMW Group в Штайрі переходить на альтернативне енергопостачанняЗавод BMW Group в Штайрі переходить на альтернативне енергопостачання
Завод з виробництва двигунів BMW Group у австрійському Штайрі більше не використовує природний газ, покладаючись натомість на тепло від сусідньої електростанції на біомасі.
Обрано найкращий міський автобус 2025 рокуОбрано найкращий міський автобус 2025 року
У рамках виставки IAA Transportation 2024 у Ганновері було оголошено престижний титул Bus of the Year 2025. Ним став Solaris Urbino 18 Hydrogen - зчленована 18-метрова модель на водневих паливних елементах.
Jaguar задіяв на одному з автозаводів робота-собакуJaguar задіяв на одному з автозаводів робота-собаку
Завод Jaguar Land Rover почав охороняти робопес, створений інженерами Boston Dynamics. Роботизований собака приступив до патрулювання території підприємства, розташованого в англійському Ковентрі
У Норвегії вперше електромобілів стало більше, ніж бензинових автоУ Норвегії вперше електромобілів стало більше, ніж бензинових авто
За 20 років з норвезького автопарку зникло понад мільйон бензинових автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015