Новости за 18.06.2022

У новій Acura Integra знайшли «натяк» на Honda CivicУ новій Acura Integra знайшли «натяк» на Honda Civic
Власники нової Acura Integra можуть зазирнути у центральний бокс-підлокітник між передніми кріслами, вийняти звідти килимок та перевернути його.
Jaguar зробив ексклюзивний E-Type на честь платинового ювілею Єлизавети IIJaguar зробив ексклюзивний E-Type на честь платинового ювілею Єлизавети II
Заводський підрозділ Jaguar Classic Works, який спеціалізується на роботі з раритетними автомобілями, в рамках масштабних святкувань з нагоди 70-річчя перебування Єлизавети II на престолі представив Jaguar E-Type Roadster Series 1.
На продаж виставили Porsche Carrera GT у фірмовому кольорі FerrariНа продаж виставили Porsche Carrera GT у фірмовому кольорі Ferrari
Покупець віддав свій суперкар фахівцям компанії Karosserie, які перефарбували Carrera GT у червоний колір Rosso Fuoco.
Nissan показав гоночний Z на екопаливіNissan показав гоночний Z на екопаливі
Виставлений колективом NISMO спорткар з номером 230 отримав модернізований двигун, який працює на вуглецевому нейтральному паливі (CNF).
Porsche Taycan перетворили на культовий Pontiac Берта РейнольдсаPorsche Taycan перетворили на культовий Pontiac Берта Рейнольдса
Електричний Porsche не просто виконаний у стилістиці культової лівреї John Player Special з Формули-1, а є копією машини Бандита - тут і золотисті колеса, і золотисті вставки під фарами і, звичайно, золотистий фенікс на капоті.
Volkswagen показав процес виробництва ID. BuzzVolkswagen показав процес виробництва ID. Buzz
Червень 2022 року ознаменувався важливою віхою для заводу комерційних автомобілів Volkswagen у Ганновері - запуском у серійне виробництво першої електричної розвізної моделі ID. Buzz.
В Україні представили новий спецавтомобільВ Україні представили новий спецавтомобіль
Нещодавно завод спецтехніки «Техкомплект» для регіональної служби газу 104 на підприємстві виготовив нову аварійно-ремонтну машину на базі нового вантажопасажирського автомобіля Citroen Jumpy.
Конструктор суперкарів працює над електричними позашляховикамиКонструктор суперкарів працює над електричними позашляховиками
Gordon Murray Group розробляє дві моделі електричних позашляховиків, і це будуть не суперкари.
Електрокросовер Nio ES7 здивував можливостямиЕлектрокросовер Nio ES7 здивував можливостями
Nio провела онлайн-презентацію свого довгоочікуваного кросовера ES7. На сьогоднішній день Nio ES7 - найшвидший кросовер у лінійці виробника та перший, що використовує платформу NIO NT 2.0.
Україна поки не пускатиме автобуси до Польщі через пункт «Краківець-Корчова»Україна поки не пускатиме автобуси до Польщі через пункт «Краківець-Корчова»
У зворотному напрямку проїзд дозволено.
Данілов радить українцям звикати до нових цін на бензинДанілов радить українцям звикати до нових цін на бензин
Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов вважає, що проблема з пальним в Україні буде вирішена.
FIAT Tipo Найджела Менселла виставили на торгиFIAT Tipo Найджела Менселла виставили на торги
У Нідерландах на онлайн-аукціоні пропонується хетчбек FIAT Tipo, який належав чемпіону Формули-1 Найджелу Менселлу.
В Україні влаштують аукціон рідкісних автомобілів, щоб зібрати кошти на випуск баггі для ЗСУВ Україні влаштують аукціон рідкісних автомобілів, щоб зібрати кошти на випуск баггі для ЗСУ
Львівські волонтери готуються продати з аукціону раритетні MPM PS160. Отримані гроші підуть на виробництво військового багі «Мамай».
Суперкари та елітні позашляховики стали жертвами повені у СШАСуперкари та елітні позашляховики стали жертвами повені у США
Під час повені у Флориді затопило підземний гараж із дорогими ексклюзивними автомобілями. Суперкари та розкішні Rolls-Royce вимагають недешевого ремонту.
У Росії можуть відновити випуск автомобілів «Волга» і «Победа»У Росії можуть відновити випуск автомобілів «Волга» і «Победа»
Міністр промисловості та торгівлі РФ Денис Мантуров розповів про плани відновити радянські автомобільні бренди «Волга» та «Победа».
Компактний електрокросовер Jeep вперше «засвітився» на фотоКомпактний електрокросовер Jeep вперше «засвітився» на фото
Фотошпигуни вперше помітили під час дорожніх тестів новий компактний позашляховик Jeep.
В Україні активно відновлюють дорожню інфраструктуруВ Україні активно відновлюють дорожню інфраструктуру
Працівники Державного агентства автомобільних доріг України розчистили майже тисячу кілометрів доріг, які були засмічені внаслідок воєнних дій. Крім того, було зведено 41 тимчасову переправу для відновлення транспортного сполучення.
Нова формула вартості розмитнення авто від Кабміну лиш стимулюватиме старіння автопарку в УкраїніНова формула вартості розмитнення авто від Кабміну лиш стимулюватиме старіння автопарку в Україні
Як зазначається у повідомленні ФАУ, з такою різницею у митних платежах, яка виникне згідно з запропонованими змінами, виробництво та імпорт нових легкових автомобілів буде і надалі зменшуватися.
Податок на розкішні автомобілі не для всіх: хто має сплатити по 25 тисяч гривеньПодаток на розкішні автомобілі не для всіх: хто має сплатити по 25 тисяч гривень
До списку розкішних автомобілів, що підлягають оподаткуванню, потрапили не всі суперкари. Список має явні недоліки.
В Києві помітили надпотужний Audi з патріотичним тюнінгомВ Києві помітили надпотужний Audi з патріотичним тюнінгом
У Києві засвітився заряжений Audi RS6 Avant 2013 року. Заряжений універсал серйозно доопрацювали.
Швидка зарядна станція на житомирській трасі стала доступною для всіх власників електромобілівШвидка зарядна станція на житомирській трасі стала доступною для всіх власників електромобілів
В селі Капітанівка, що знаходиться поблизу Києва, для всіх власників електромобілів відкрили потужну 50-кіловатну зарядну станцію.
Кабмін дозволив ввозити в Україну автомобілі через порти Одеської областіКабмін дозволив ввозити в Україну автомобілі через порти Одеської області
Кабінет міністрів дозволив на період воєнного стану переміщення громадянами на територію України транспортних засобів, придбаних за її межами, з метою вільного обігу через міжнародні пункти пропуску для морського сполучення в Одеській області.
Небайдужі норвежці придбали сучасний реанімобіль для українських захисниківНебайдужі норвежці придбали сучасний реанімобіль для українських захисників
Волонтерам громадського руху «Оборона Полтави» надійшов сучасний укомплектований реанімобіль на базі Ford Transit.
Найдорожча модифікація Rolls-Royce стане жовто-блакитноюНайдорожча модифікація Rolls-Royce стане жовто-блакитною
На Фестивалі швидкості в Гудвуді британська компанія Rolls-Royce покаже модельний ряд у виконанні Black Badge, пофарбований у незвичні кольори.
Культовий Фольксваген Жук повернуть у виробництво і продаватимуть за $600 тисячКультовий Фольксваген Жук повернуть у виробництво і продаватимуть за $600 тисяч
Старий Volkswagen Beetle перетворили на дорогий та ексклюзивний спорткар. У нього повністю новий салон, а також сучасні двигун та ходова.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015