Суперкари та елітні позашляховики стали жертвами повені у США

14:20 18.06.2022
Суперкари та елітні позашляховики стали жертвами повені у США

В американському Маямі під час повені затопило підземний гараж із колекцією екзотичних автомобілів. Близько десятка суперкарів та розкішних позашляховиків стали утоплениками. Відео із наслідками стихії опублікували на сторінці florida_corvette_owners в Instagram.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @florida_corvette_owners

Сумарна вартість автомобілів у гаражі становить не менше ніж $2,5 мільйона. На відео можна впізнати дорогі лімітовані суперкари Ferrari SF90 Stradale та Mercedes-AMG GT R Black Series, пару розкішних позашляховиків Rolls-Royce Cullinan, нове купе Ferrari Roma. Також видно Chevrolet Corvette C7 Stingray, Ferrari 360 Spider і рідкісний родстер Plymouth Prowler.

Воду з гаража вже відкачали насосом, але судячи зі слідів на машинах, її рівень був досить високим. Тепер усі авто-утопленники потребують складного та недешевого ремонту.

Флорида та ще низка американських штатів зараз переживають удар стихії. Урагани «Агата» та «Саллі» принесли сильні зливи, що стали причиною рекордних повеней. Загинуло вже 26 людей, а понад півмільйона американців залишилися без електроенергії.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015