Новости за 17.08.2022

Рада збільшила штраф за «номерні знаки»Рада збільшила штраф за «номерні знаки»
Народні депутати ухвалили за основу законопроект, який передбачає посилення покарання за неправильне та незаконне використання автомобільних номерних знаків.
Компанія Dodge представила «недорогий» спортивний кросовер HornetКомпанія Dodge представила «недорогий» спортивний кросовер Hornet
Dodge Hornet - американський побратим Alfa Romeo Tonale. Невеликий кросовер запропонують у потужних бензинових та гібридних модифікаціях.
Chevrolet показав спецверсію пікапа Silverado для важкого бездоріжжяChevrolet показав спецверсію пікапа Silverado для важкого бездоріжжя
Компанія Chevrolet у колаборація зі спеціалістами компанії American Expedition Vehicles розробила екстремальну модифікацію пікапа Silverado.
Опубліковані перші фото флагманського кросовера Chery Tiggo 9Опубліковані перші фото флагманського кросовера Chery Tiggo 9
Chery Tiggo 9 - найбільший кросовер у лінійці китайського бренду. Модель запропонують у версіях з двома та трьома рядами сидінь і обладнуватимуть бензиновими турбомоторами.
Mazda3 стала потужнішою та економічнішоюMazda3 стала потужнішою та економічнішою
Mazda представила оновлені седан та хетчбек Mazda3 2023 модельного року для північноамериканського ринку.
Bugatti анонсувала таємничу «Ікону»Bugatti анонсувала таємничу «Ікону»
Загадкову і поки що безіменну новинку компанія представить уже 19 серпня.
Hycan розкрив зовнішність седана A06Hycan розкрив зовнішність седана A06
Головною перевагою новинки стануть великі розміри, завдяки яким можна буде зручно розміститися на будь-якому місці.
Singer представила перший у своїй історії кабріолетSinger представила перший у своїй історії кабріолет
Американська компанія Singer показала нову модель рестомоду за мотивами класичного кабріолета Porsche 911.
У Литві побудують завод з виробництва акумуляторів для електромобілівУ Литві побудують завод з виробництва акумуляторів для електромобілів
Литовська компанія UAB Vejo Projektai, що випускає електробуси Dancer, та найбільший виробник комерційних автомобілів на Тайвані - компанія Tangeng Advanced Vehicles Co. уклали меморандум про співпрацю.
Panasonic планує наростити випуск акумуляторівPanasonic планує наростити випуск акумуляторів
Panasonic хоче зайнятися оптимізацією своїх виробничих процесів у США, щоб місцеві підприємства не відставали від японських у своїй ефективності.
У Польщі зросли штрафи за неправильні номерні знакиУ Польщі зросли штрафи за неправильні номерні знаки
За брудний номерний знак, який неможливо прочитати, штрафуватимуть на 100 злотих. За неправильні номерні знаки штрафуватимуть на 300 злотих.
Новий кросовер Ford Fusion Active помітили під час тестівНовий кросовер Ford Fusion Active помітили під час тестів
В Європі під час дорожніх тестів помітили новий кросовер Ford Fusion Active.
Чи реально електромобілю проїхати 400 км за 10 хвилин зарядки?Чи реально електромобілю проїхати 400 км за 10 хвилин зарядки?
Наступного року компанія Li Auto готова представити нову модель електромобіля здатну поповнювати запас ходу на 400 км за десять хвилин.
У Польщі учень автошколи 48 разів провалив іспит на праваУ Польщі учень автошколи 48 разів провалив іспит на права
Пенсіонер з Лодзі вирішив отримати водійські права, щоб їздити на авто на дачу. Він легко пройшов теоретичний іспит, а ось скласти керування не може вже чотири роки.
Митники вилучили «євроблях» на 25 млн грнМитники вилучили «євроблях» на 25 млн грн
Загалом за перші сім місяців 2022 року українські митники виявили 7070 порушень митних правил на загальну суму 2,1 млрд гривень.
Стартап з Індії частково розкрив зовнішність свого електрокараСтартап з Індії частково розкрив зовнішність свого електрокара
На офіційному сайті Ola Electric опублікували тизерне відео, в якому відкривається зовнішність першого електромобіля марки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015