Стартап з Індії частково розкрив зовнішність свого електрокара

14:34 17.08.2022
Стартап з Індії частково розкрив зовнішність свого електрокара

Ola Electric - досить молодий виробник електричних скутерів з Індії. Проте з недавніх пір компанія вирішила увійти в новий для себе електромобільний сегмент.

На офіційному сайті Ola Electric з'явилося тизерне відео, в якому відкривається зовнішність першого електромобіля марки. Як можна помітити, машина вийшла досить оригінальною, хай і не дуже яскравою. У найкращих традиціях автовиробників з Китаю тут вузька світлодіодна світлотехніка як спереду, так і ззаду. А ось купеподібний силует вийшов дуже стильним і незабутнім.

Що важливо, в компанії обіцяють зробити машину досить дешевою і навіть не збираються конкурувати з Tesla. Силова установка моделі поки не розкривається, але розгін до сотні не перевищить 4 секунд, а запас ходу становитиме пристойні 500 км на одній зарядці. Серійне виробництво має стартувати в 2024 році, причому автовиробник розраховує створити унікальну систему, в рамках якої на одному заводі може бути освоєний випуск самих електрокарів різних форм-факторів.

Ola Electric відносно молодий гравець на індійському ринку. Компанія з'явилася у 2017 році завдяки корпорації Ola Cabs, яка працює у сфері логістики. У березні 2019 Ola Electric виділили в окремий підрозділ, а через рік вона змогла викупити голландський стартап Etergo і запустила свою лінійку електричних скутерів. Обіцяється, що незабаром потужності компанії зможуть досягти цифри 10 млн двоколісних транспортних засобів на рік.


Источник: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015